این جا هم جای خوبیه برای دوستانی که می خوان تخصصی مسائل رو دنبال کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته بیشتر مطالبش از PDF های رسمی اینتل جمع آوری میشه .
در تمام دنیا همین کار رو می کنند . دیگه اگه شما دوست داری از روش ابداعی خودتون استفاده کنید ، به بنده ارتباطی نداره . فقط خواهش میکنم سعی نکنید افکار خودتون رو به بقیه تحمیل کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر بخواهیم اینطور در نظر بگیریم که باید برای اورکلاک یک نفت کش نیتروژن مایع بخریم و جلوی درب منزل پارک کنیم و مصرف کنیم !!!!
اسم من مهدی هست ، شما خونسردیتو حفظ کن . ( محض شوخی )مهمدی جان خونسردی خودتان را حفظ کنید ! بنده نگفتم ناپایدار مورد استفاده قرار میگیره ! منظورم این بود که تست 5 الی 15 دقیقه ای گرفته میشود اگر کرش کدی در OCCt نگرفتیم برای اطمینان بیشتر ولتاژ رو 2 الی 4 استپ افزایش میدهیم .
من کاملا خونسردم ، داشتم زمانی که سیستم خودم سر اورکلاک با پروفایل استیبل ، خدای نکرده ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ، کرش کنه رو شرح می دادم . LOL
این زمانی که شما برای تست پیداری مشخص کردی ، به هیچ وجه برای تیت پایداری 50% هم کاربرد نداره . حداقل 30 دقیقه طول میکشه ماسفت های VR ولتاژ پردازنده مادربورد به حداکثر حرارت برسن . تازه بعد از 90 دقیقه میشه اظهار نظر کرد .
Bookmarks