سلام.به نظر شما من سي پي يو E2200رو با فن خودش تا چه فركانسي ميتونم اوركلاك كنم؟
سلام.به نظر شما من سي پي يو E2200رو با فن خودش تا چه فركانسي ميتونم اوركلاك كنم؟
|
|
به فرکانس 3.2 راحت میتونید برسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط START برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
START (12-01-09)
من نظرم اینه هرچی مادربرد حرفه ای تر باشه کار سخت تر میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
P5K-E کلا نیازی به تنظیمات نداره چون خیلی راحت میشه یک رم 800 رو به فرکانس 1200 رسوند البته به رم هم بستگی داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اگر زمانی بخوام مین عوض کنم P5Q-E یا Maximus Formula یا TPower I45 HD رو به بقیه ترجیه میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Olesius عزیز یک چند تا سوال دارم جواب بده !!
دما توی بایوس قبلی با 1202 چقدر تفاوت داره
دمای پردازنده ات با 1.0 گیگاهرتز اورکلاک در حالت عادی و در حالت لود ( سرعت فن رو بزار آخر )
دمای پردازنده ات توی فرکانس عادی و لود ( همه نرم افزار ها رو باز کن شات بگیر بزار )
ولتاژی که در بایوس میگذاری و ولتاژی که توی ویندوز CPUz نشون میده
اگر بقیه هم این سوال ها رو حواب بدهند و کولینگشون رو هم بگن خیلی عالی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشاپیش تشکر میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks