بسیار عالی . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط این نکته رو هیچ وقت فراموش نکن که زمانی که Overvoltage به پردازنده اعمال می کنی ، هیچ وقت از این تست های سنگین ، مثل Prime و Orthos نگیر ! چون این مدل پروفایل ها جنبه کاربردی نداره .
اما در مورد این سوالت :
پروتکشن های ایمنی که در پردازنده تعبیه شده ، برای مثال Thermal Monitor2 در صورتی که دما از مقدار آستانه خطر بالاتر بره ، با غیر فعال کردن بخش هایی از پردازنده تلاش بر پایین آوردن حرارت می کنه . کاهش Performace ی هم که مشاهده کردید ، به همین دلیله .اما در تست Prime 32Mb چرا نسبت به فرکانس 4080 زمان بیشتری گرفت!!! شد 14 ثانیه در صورتی که با فرکانس 4080 من 10.580 رو زده بودم تایمینگ رم هم در هر دو حالت ثابت بود به نظرم چون دمای پردازنده بالا میرفت توی تست ارور میداد
نتیجه SuperPi 1mb هم عادیه .
ضمنا کنترل حرارت با TDP که پردازنده شما در حالت اورکلاکی که شما کردید ( 270W ) داره ، کار مشکلیه . پیشنهاد می کنم برای جلوگیری از صدمات احتمالی با کولینگ بهتری اقدام کنید .

Bookmarks