اگر بالا نیومد کم کم ولتاژ هسته رو بیار پایین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بالا نیومد کم کم ولتاژ هسته رو بیار پایین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (24-04-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
این رو هم یه تست بزن . البته اگه Cpu Cooler درست و حسابی داری .
Ratio CMOS Setting: 8.5
FSB: 485
DRAM Ferquency: 970
DRMA Timing Control: Manual
Timing : 5-5-5-15
CPU Vcore: 1.625
CPU PLL:1.50
FSB Termination: 1.4
DRAM V:2.2
NB V: 1.5
SB1.5 V: Auto
SB 1.1 V: Auto
CPU GTL Ref0: Auto
CPU GTL Ref1: Auto
CPU GTL Ref2: Auto
CPU GTL Ref3: Auto
NB GTL Ref: Auto
.
.
....
......
هــا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به ملکوت پیوستن Q9550 رو تبریک عرض می کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(این پست جنبه اسپمینگ دارد!)
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
hamed.eftekhari (24-07-14), Olesius (16-12-08)
عضو VIP شهرسختافزار
من با كولر زالمان خودم تا 1.6 ولتاژ دادم مشكلي نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولي اگر شانس منه كه اين دفعه به ملكوت ميرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
عضو VIP شهرسختافزار
حقیقتش یک کمی ترسیدم از ولتاژ زیاد روی 1.57 بیشتر ندادم اما سیستم بالا آمد و حدود 1 دقیقه هم کار کرد البته در باس 490 چون در این باس بالا نمیامد در 485 مشکلی نبود و بعد سیستم هنگ کرد و .....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در باس 480 نرم افزار Prime دمای پردازنده تا 84 درجه هم بالا رفت اما پایدار بود و هنگ نکرد
اگر ولتاژ رو بالا ببرم احتمال خطر هست نه؟
Going To Change New HardWare Soon
عضو VIP شهرسختافزار
شوخی میکنی ! تازه 0.25V Over voltage داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این cpu فقط Vcore می خواست . با همون 1.625v بالا بیا و تست Superpi 1MB هم بگیر . احتمال زیاد با موفقیت انجام بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این ولتاژ اگه تست سنگین ازش نگیری مشکلی پیش نمیاد .
برای اطمینان بیشتر این کار ها رو انجام بده ! :
استفاده بهینه از سرمای هوا که در حال حاضر به زیر صفر هم رسیده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
ساعت 22:00 :
اول بخاری تو اتاقت رو خاموش کن ! بعد پنجره اتاقت رو باز کن ! بعد در اتاقت رو ببند و 15 دقیقه بعد در حالی که کابشن و لباس گرم پوشیدی برگرد تو اتاقت و سیستمت رو روشن کن . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون پروفایل قبلی منو اعمال کن . برای تست SUPER PI با TRD 10 و برای زدن رکورد با CPU-Z از TRD 14 استفاده کن .
ضمنا Load Line Calibration هم حتما Enable کن .
حتما برای زدن رکورد با Cpu-z از Setfsb استفاده کن .
ببینم می تونی 4500 رو بزنی یا نه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=======================
پ.ن :
من جای شما بودم تا 1.70v Vcore ولت هم دریغ نمی کردم !
.
.
....
......
Labyrinth (16-12-08), Majid OC (17-12-08), saeed_hosseiny (16-12-08), ViViD (16-12-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام لطفا من را راهنمایی کنید سی بی یو ٍ 6750 مادر بورد EP41-UD3l است من fsb من از 343 بالاتر نمیرود تمام تغییرات در بایوس را امتحان کردم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks