سلام به همه
دوستان میخوام نظرتون رو راجب به این اورکلاک بدونم
اولین تجربمه و اینکه خیلی سپاس گذارم از دوستانی که کمک کردن تا اینجا این شات تو حالت لود هستش بعد از گیم
سوال اینکه من تو بایوس ولتاژ رو زدن 1.425 ولی الا تو سی پی یو زد میگه دلیلش چی1.472 هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SOHR@B در تاریخ 29-05-14 انجام شده است
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
دوست عزیز مشخصات سیستم رو مینویسی . رکورد خوبی هست . الان کولینگ cpu چی هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون مقدار تلورانس ولتاژ شاید خود مادربرد ست کرده برای استیبل کردن پردازنده .
cpu 5200+ amd2
main :
PC-AM2RX780 - PURE CrossFireX 770
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ram 3 gig patriot
gpu 4850
کولینگ هم دیفالت خود ای ام دی هست
psu 530 green
& xbox 360
AMD>INTEL (29-05-14)
یک فن خوب بتونید با خمیر ارتیک سیلور تهیه کنید میتونید این رکورد رو 24/7 کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا DeepCool FROSTWIN انتخاب خوبیه . خمیر ارتیک سیلور هم اگر کسی رو داشته باشید از دبی میتونه براتون تهیه کند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته فکری هم به حال هیت سینک های چیپست کنید وضع بهتر هم میشه .
lممنون دوست منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا با رکورد بالاتر هم ویندوزم میاد بالا ولی مشکل گرما دارم اگه بتونم سی پی یو رو خنک تر کنم میتونم بیشتر هم دست پیدا کنم
فقط دوتا سوال
1- ولتاژ رو چقدر باید افزایش بدم و این افزایش رو چه معیاریه؟
2- با افزایش fsp رم هم خودش اور میشه یا اون رو هم باید اور کنم؟؟؟
psu 530 green
& xbox 360
AMD>INTEL (29-05-14)
الان تو cpu-z فرکانس رم روی چند هست . با این دما ولتاژ بیشتر دردسر ساز هست . به نظر من زیر 1.5 که الان هستید حداکثر 1.48 تا 1.49برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به فکر کولینگ حتما باش برای پردازنده هم چیپست
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای کرها به شدت بالاست و احتمال آسیب رسیدن به پردازنده و مادربرد وجود داره
یه فن خوب الان مینیمم 70-80 تومنه. پیشنهاد میکنم برای 7/24 به جای خرید فن قوی پردازندتون را تعویض بفرمائید
البته برای رسیدن به 3 گیگاهرتز فکر میکنم بیش از اندازه به پردازنده ولتاژ دادید
پردازنده شما با 1.3 ولت فکر میکنم حدود 2.8 گیگاهرتز استیبل بشه که فکر نمیکنم برای 200 هرتز ارزش این فشار و دما وجود داشته باشه
یعله حرف شما درسته گرما برام مشکل سازه الانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجبور شدم یکمی تغییر بدم
اینم شاتی که شما خواستی
البته اینم بعد تغییر
psu 530 green
& xbox 360
نیما جان سپاس از اینکه اومدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببنید رو شات جدید اگه اوکی هست بذارم بمونه در غیر این صورت کم کنم
از ولتاژ
الان ولتاژ رو 1.4 هستش
psu 530 green
& xbox 360
اگر دما رو با یک کولینگ کم کنید . احتمال رسیدن به 3000 بیشتره . البته بصورت 24/7 .چیپ برد هم سعی کنید خنک نگه دارید
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks