سلام.باسلام خدمت شما دوست گرامی
خنک کننده از کجا بیارم ؟ در ضمن که گفتید پردازنده رو که Unlock نکردید بگم که من تازه کارم و هیچ کاری انجام ندادم و در ضمن من باید اول اینکار رو انجام بدم یا نه ؟راستی من دستوری که در بالا نوشتی انجام دادم ولی ویندوز بالا نمیومد منم ترسیدم بعد از 2دقیقه خاموش کردم و آیا زمان میبره اورکلاک کردن یا اینکه بلافاصله باید ویندوز بالا بیاد؟
شما برای پردازنده خنک کننده جدا تهیه کردید یا از مدل Stock که شرکت داخل جعب پردازنده قرار داده استفاده میکنید؟
منظور از Unlock هم بعضی از پردازنده های AMD دارای هسته های Disable شده توسط کارخانه هستند که بعضی از مادربرد ها با استفاده از UCC/ACC متیونند این هسته ها بسته شده رو Unlock کنند و مثلا پردازنده شما که یک پردازنده Dual Core یا دو هسته هست به پردازنده سه هسته یا چهار هسته تبدیل بشه.
از چه لحاظ ویندوز بالا نیومد؟ اصلا سیستم شما تصویر نداد یا موقع Loading ویندوز سیستم Reject شد؟استی من دستوری که در بالا نوشتی انجام دادم ولی ویندوز بالا نمیومد منم ترسیدم بعد از 2دقیقه خاموش کردم و آیا زمان میبره اورکلاک کردن یا اینکه بلافاصله باید ویندوز بالا بیاد؟
اگر شما از خنک کننده شرکت استفاده میکنید باید بگم که شرکت AMD روی خنک کننده های Stock خودش اصلا کار نکرده و اصلا بازده لازم رو برای اورکلاکینگ ندارند و شما با استفاده از این خنک کننده ها حداکثر تا 200+MHZ میتونید اورکلاک کنید و اگر مقدار افزایش فرکانس + ولتاژ از این حد عبور کنه خنک کننده شما قادر به خنک ساختن پردازنده نیست و سیستم در هنگام کار دچار ناپایداری و در نتیجه ریجکت میشه.
+
احتمال میدم مشکل که شما داشتید به علت افزایش دما پردازنده بود در نتیجه شما ولتاژ رو در حالت Default قرار بدید و ضریب پردازنده رو روی 15.5x قرار بدید .
پ.ن:
تست پایداری و کنترول دما رو فراموش نکنید.
موفق باشید.

Bookmarks