برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان . من دارم جدیدا میام تو خط آورکلاک ... سیستمی هم که جدیدا جمع کردم اینه :
CPU : AMD PHENOM X2 555 UNLOCKED TO X4
MOTHERBOARD : ASUS M4A89TD PRO \ USB3
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید RAM : CORSSAIR DOMINATOR GT 1.65 1866 DUAL 4 GIG
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید POWER : SILVERSTONE STRIDER PLUS 1000W
CPU COOLER : TUNIQ TOWER 120 EXTREME
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید VGA : 8600 GTS ASUS GAMING SEREIES
HDD : WD 500 GREEN CAVIER
حالا مشکلی که دارم اینه : من با ولتاژ استاندارد سی پی یو رو از 3.2 تا 3.8 میبرم بدون مشکل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... با کمی افزایش ولتاژ سیستم میرسه رو 4.4 رو حالت پایدار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما تا از 4.4 بعلاوه افزایش ولتاژ میبرم روی 4.5 و بالاتر سیستم اصلا پایدار نمیمونه ! میدونم خیلی چیزای دیگه باید تغییر کنه مثل : CPU NB , HT , HT LINK, وبقیه چیزا ... آخه من اینها رو هم تغییر میدم اما بازم فرقی تو اصل ماجرا نداره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید باید چیکار کنم ؟
ممنون از اینکه راهنماییم میکنید دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks