سلام
آقا مهدی یک سوالی پیش اومده بود در رابطه با دمای پردازنده:
من قبلا یک Phenom X4 9550 داشتم که مادربرد به صورت تنظیمات Default حد اکثر دمای پردازنده رو 80 درجه تنظیم کرده بود رو از 80 در جه به بالا بوق و 90 درجه Shut Down .در همون زمان من کلا با این CPU مشکل دما داشتم.که در حالت Default دماش رو 76 بود!!
بعدش زمانی که من داخل سایت AMD دمارو نگا کردم نوشته بود دمای مجاز 70 درجه هست. حالا این قضیه که چرا مادربرد 80 بوده ....وقتی دما به 90 میسیده Shut Down میکرده اینا چی میتونه باشه؟! اگر دمای 70 به بالا خطر ناکه چرا تا 90 میرفت و بعد Shut Down میشد؟! و چرا آسیبی ندیده؟!
در کل این پردازنده خیلی پردازنده بدی بود حتی به جاهایی کشید که ما 4000X2 رو رو فرکانس 3.0GHZ اورکلاک میکردیم بعضی جاها بهتر بود (lol)
----------------------------------------------------------------------------
حالا رو این PhenomII 955 داخل سایت AMD نوشته 61 درجه.
یعنی 10 درجه اختلاف! حالا میخئام بدونم دمای این پردازنده تا 70 بره مشکلی هست یا نه؟!
در حالت فول لعود دماش رو فرکانس 3.65 فقط با 0.25 ولتاژ اضافه دماش به 59 میرسه با کولر CM Hyper 212 ! حالا این قضیه دما چی هستش؟!
با ولتآژ Default هم از 3.2 تا 3.45 Stable اورکلاک میشه.
آقا مهدی 790GX/790X یک مشکلی دارند که از CrossFire به صورت 8x پشتیبانی میکنه این برای رکورد گیری هایی مثل 3Dmark .....مشکل درست نمیکنه؟!البته به تازگی ، برد هایی با چیپ شمالی 790X و چیپ پل جنوبی SB750 هم عرضه شدند که از برد های مناسب این چنینی برای اورکلاکر های حرفه ای میشه به DFI LANPARTY DK 790X-M2RS اشاره کرد .
Bookmarks