من تاپیک رو ندیده بودم . کاش زودتر من رو مطلع می کردی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد استفاده از آب یخ در واتر کولینگ به شدت موافقم . چون دردسر کم و کارایی بالایی داره حداقل برای تست های گذرا .
در مورد برد مناسب برای اورکلاک خانواده Phenom که بحث زیاده . مشکل هسته Agena علاوه بر مصرف و حرارت بالا ، معماری ساخت این هسته هست که تو فرکانس های بالای 3200 الی 3300Mhz به شدت ناپایدار عمل می کنه .
تو اورکلاک پردازنده های این خانواده تامین جریان مصرفی مورد نیاز پردازنده با استفاده از پاورهای قدرتمند و مادربورد های با VRM مدرن و قدرتمند + کولینگ نسبتا مناسب بهترین راه حل هست .
این مشکل دقیقا در خانواده Phenom II و هسته Deneb تا حد چشمگیری رفع شده .
به شما پیشنهاد می کنم اگر قصد آینده نگری در اورکلاک پردازنده های AMD رو دارید حتما از مادربورد های با چیپست پل شمالی 790GX و پل جنوبی SB750 که با ویژگی های Advanced Clock Calibration در فرکانس های بالا و در هنگام استفاده از Xtreme Cooling با افزایش چشمگیر power efficiency و امکانات بسیار مناسب برای تنظیم ولتاژ ها و فرکانس ها می تونه برای یک اورکلاکر حرفه ای خیلی مهم باشه استفاده کنید .
البته به تازگی ، برد هایی با چیپ شمالی 790X و چیپ پل جنوبی SB750 هم عرضه شدند که از برد های مناسب این چنینی برای اورکلاکر های حرفه ای میشه به DFI LANPARTY DK 790X-M2RS اشاره کرد .
در مورد رسیدن به فرکانس های بالاتر پردازنده کنونی شما . بهتره پروفایل آخرین فرکانسی که نسبتا تونستید پایدار کنید رو با ذکر جزئیات تشریح کنید . ترجیحا تب هاب مختلف CPU-Z هم باشه .

Bookmarks