مبارک باشه سیستم جدید مهدی جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژ CPU رو از حالت Auto به 1.3650V تغییر بده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم سیستمم جمع شد با این مشخصات:
MB:Asus P5K/EPU
CPU:E7200
GPU: 9600GT Overclocked
RAM:OCZ 2Gig Dual Channel Gold Series
PSU:Green 485W
CPU Cooler:Cooler Master Hyper TX212
(از اوزکلاک رم متنفرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در دقیقه اول که Run شد سریع این تغییرات رو اعمال کردم:
CPU: 337*9.5=3200
CPU Voltage: 1.240
DRAM Voltage : 1.9v
RAM: 804 MHZ
CPU Spread Spectrum : Disable
سیستم که با این اور ساده Stable هست و تست نگرفتم.
ولی از این بالاتر نرفتم چرا؟؟؟؟
چون دما به طرز فجیعی تو PC Probe نشون داده میشد سریع بایوس رو آپدیت کردم اما زیاد تغییری محسوس حس نشد که نشد.
فقط دما تو Pc Probe 250C برای CPU نشون داده می شد http://www.pic4ever.com/images/staunugly.gif
بعد از چند بار ریست دما اومد روی 44 در جه در حالت IDLE اونم با Cooler Master TX212 و در حالت Load شد 62C
با برنامه های Core Temp تست کردم دما در حالت IDLE برای Core0 37C و برای Core1 42C بود
در حالت Load برای Core0 53C و برای Core1 58c بود.
برنامه real Temp در حالت IDLE برای Core0 32C و برای Core1 37C بود.
در حالت Load برای Core0 47C و برای Core1 52C بود.
به نظرم نتایج real Temp عاقلانه تر به نظر میان البته یادآور بشم خمیر سیلیکونی که استفاده کردم
از این خمیر هاست که بسته ای 500 تومنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بقیه برنامه ها از قبیل Hardware Monitor و Everest که پرتن از موضوع.
راستی چرا سیستمم با FSB 400 اصلا بالا نمیاد؟؟
منظور 400*8=3200 هست که مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر دوستان چیه؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks