و یک چیز عجیب که مهدی جان بهش اشاره کردند :

با آپدیت بایوس همان طور که دوستمون تونست چندین درجه بیا پایین من هم تونستم !

از نسخه ی 605 به 1306 آپدیت کردم که مهدی جان میدونه که با اورکلاک 3.2 Q6600 دمای من از 35 الی 40 بود که حالا از 25 الی 27 هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا عجیبه این اختلاف دما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر شما چسیت ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر با فن استوک خودش به این دما میرسه نه با خنک کننده آبی واقعا جالبه !!
ولی من خودم با ید این رو با ترمومتر اندازه بگیرم آخه چطور سنسوری که تا دیروز به قول شما دمای من از 35 الی 40 بوده ییهو میاد رو 25 تا27 عجیبه !!شایدم تاثیر این Chip های جدید اینتله X38 یاX48 اینجوریه البته تنظیمات PowerMod
در بایوس ورژن جدید متغیره که تاثیر زیادی بروی دما داره!
حسین جان در حالت Load دما میره رو چه عددی؟