دمای حالت IDLE ، چون هسته ها زیاد درگیر نیستند ، تقریبآ با دمای سنس شده از فلز در مجاورت پردازنده شاید تا حدودی برابر باشه ، ولی در حالت Load به دلیل وجود تلفات حرارتی بین سینک و پردازنده و همچنین بدنه پردازنده و هسته ها ، غیر ممکنه ! حداقل بین 5 تا 15 درجه اختلاف وجود داره !من که سنسور و چسبوندم به کناره CPU همون دمایی رو نشون می داد که HWmonitor در ویندوز نشون می داد
البته با دمای Bios مادر برد یه درجه اختلاف داشت یعنی میرفت رو 40 ترمومترم با اختلاف 1ثانیه می رفت رو 40 دماش البته مدل ترمومتر من Pt100 هستش و سنسورش در ابعاد 1در2 میلیمترهستش
خیلی جالبه ! تا حالا اینطوریش رو ندیدم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمهدی جان
من دارم به یه نکته ای میرسم که فکر کنم حدسم درسته ؛من دارم تست دما میگیرم از CPU تا سیستم رو روشن می کنم میرم تو بایوس دما 40 درجه است بعد 2 دقیقه میشه 41 درجه بعد 5 دقیقه میشه 42 درجه دما ثابت تا 15 دقیقه میشه 43 -44 نوسان میکنه من تست کردم بعد 45 دقیقه در صفحه بایوس بودن دما میره رو 49 درجه با فن استوک البته CPU P4 مدل641 با فرکانس3.2Ghz در حالت عادی تست شده ؛یعنی دما خودکار میره بالا بدون هیچ اوووری مادربردمم IP35 PRO هستش جالبیه قضیه اینجاس که با مادربرد P5GC-MX شرکت Asus هم تست کردم
دقیقا مشابه همین اتفاق میافته تا درحالت49 درجه ریست می کنی و ویندوز می یاد بالا می بینی دما درHWmonitor
شده 39-40 درجه که ما فکر می کنیم اختلاف دمای Bios و HWmonitor که اینطور نیست در اون موقع Bios هم
دمای39-40 درجه رو نشون میده که من با ترمومتر اندازه گرفتم ؛ البته این قضیه نیاز به تست بر روی مادر برد های
دیگه ای رو هم داره ؛ شما هم تست کنید؟!
بنده خودم در اصرع وقت تست میکنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن بعید می دونم حداقلش مهدی جان 5تا10 درجه افزایش دمای NB داریم تا ببینیم؟منم تست os رو دیدم گفتم تو اون حال قطعا NB بیشتر از2 تا3 درجه افزایش دما داشته ؛تازه در حالت عادی!نه اوور شده؟باید یه تست در حالت عادی از NB مادر بردمی ذاشت ببینیم دما چنده ودر تست os چند میشه ؟

Bookmarks