درود.
از تمام بخش های CPU-Z تصویر بگذرید لطفا.
همچنین در صورت امکان از بخش های مرتبط اورکلاک پردازنده و رم در بایوس.
بعد از این وارد اورکلاک صحیح میشیم. باید ابتدا مشخص کنیم که توان آورکلاک و تایمینگ های رم در چه حدیست و در چه نقطه ای باعث ناپایداری سیستم میشن و بر این اساس،تنظیمات رم رو روی حالت مطمئن قرار میدیم. اما برای اینکه فعلا دغدغه ی ناپایداری رم رو نداشته باشیم. تایمینگ رو روی 9-9-9-24 قرار بدید و فرکانس هم پیشفرض باشه.(همونی که سیستم میشناسه،نه اونی که رو ماژول ذکر شده،اما اگر گزینه ی X.M.P رو فعال کنید،فرکانس صحیح مموری شما شناخته میشه)
بعد از این سعی کنید ولتاژ CPU رو تا 1.3 بالا بیارید. گزینه ی Load Line Calibration فعال باشه در بایوس. گزینه ی CPU Spread Spectrum غیر فعال باشه. مقدار QPI رو به صورت Auto رها کنید و گزینه ی Speed Step و PCI E Spread Spectrum نیز غیر فعال باشه.گزینه های C1e Support و Max CPUID Value و Intel C-State و CPU TM Function رو هم غیر فعال باشه. البته من دقیقا از درون بایوس شما اطلاع ندارم اما به طور کل این مواردی که ممکنه در اورکلاک محدودیت ایجاد کنه رو خدمتون عرض کردم.
تست دما و پایداری رو هم با برنامه Orthos و یا OCCT بگیرید و دمای پردازنده شما نهایتا تا 80~85 بی خطر هست.دقت کنید که هیچ برنامه ای به اندازه برنامه های استرس مثل OCCT نمیتونه به پردازنده فشار بیاره و بنابر این ما هرگز در کار عادی باسیستم با این دما مواجه نخواهیم شد و در اصل موضوع پایداری برای ما مهمه که برنامه های مثل OCCT در این امر سریعتر پاسخ میدن.
پس از این،مقدار Core Ratio رو بالا ببرید و تست پایداری بگیرید و همینطور مقدار BCLK تا این که به ناپایداری و یا دمای نامطمئن برسید.مواردی که ذکر کردم با توجه به تجربه ی پیشین شما در اورکلاک و اینکه پیش از این تا فرکانس 3.6 اورکلاک کردید،بود.
Bookmarks