amirpcp30 (26-11-09)
میگم من بردم
P31-A7 بایواستار هست
خودم کشتم بالاتر از 3.5 نتونستم استیبل اور کنم
کسی با این مین تا 4 رفته ؟
رم ها هم باس 800 رندیشن هستن
amirpcp30 (26-11-09)
من رمم باسش 667 رندیشن هست 2.5 رو 2.6 نمی تونم بکنمرم ها هم باس 800 رندیشن هستن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره این خوبه تقریبا این دو ریل 12 ولت داره . اگه واقعا دو ریل 12 ولت واقعی با این ولتاژ داشته باشه خیلی خوبه
برای کارتون به صورت موقتی
فکر نکنم اصلا با مینتون تایمینگارو بشه تغییر دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم همین مینو دارم!( برا امتحان خریدمش ). من نگفتم استیبل میشه که اما فکر کنم از فن استوک استفاده می کنید.؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید رماتون هم 1066 باشه که زیاد به مین فشار نیاد چون مین الکییه. اما من 3.9 استیبل شدم با فن ونکوییشر ازocz .
اگه این پاور رو بزارم می تونم اور کنم؟(کم و زیادش مهم نیست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پاور ریل هست؟
چرا 2 تا 12 داره؟
چه فرقی با بقیه می کنه؟
داداش اگه از توی ویندوز تونیستین مقداری رو اور کنید. میشه از چند جهت باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- احتمال الول و این که خیلی هم میشه روش بحث کرد مشکل از بایس هستش.یا بایس رااپدیت کنید.یا هم دیگه باید. از توی ویندوز اور کنید.
2- من یجا از فرمایشات سعید عزیز متوجه شدم که گفته بود سی پی یو ی شما توی سایت سازنده در بین سی پی یو های ساپرت کننده مین شما نیست!.خوب اینطور اگه باشه دیگه مشکل معلومه کجاست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و . . .
راستی مقدار FSB رو 5 تا بالاببرید و به ترتیب تست پایداری بگیرید ببینید سیستم شما چقدر استیبل هستش و خبرشو بدین.
مثال: اول super.pi یک مگ دوم باز super-pi چهار مگ سوم wprim 32 و بهدش برید توی کار d3 05 و فقط تست سی پی یو رو بگیرید.
اره شک نکن عزیز پاور رو با اینی که خودتون گفتین تعویض کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(این رو بنده بگم که شما خیلی شانس اوردین که پاور سوخته.چون بنده بجای این که پاور بسوزه زد مادربورد رو سوزوندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
بایاس را اپدیت کردم وقتی که هنوز اپدیت نکرده بودم به جای 2.5 بود1.2 چون ضریبش به جای 12.5 شده بد 6 و بعد از اپدیت بایاس درست شد(به دلیل اینکه این برد اینو ساپورت نمی کنه اینطوری شده بود که بعد از اپدیت بایاس درست ش)- احتمال الول و این که خیلی هم میشه روش بحث کرد مشکل از بایس هستش.یا بایس رااپدیت کنید.یا هم دیگه باید. از توی ویندوز اور کنید
اگه منظورتون در بایاس هست که خود 200 هم ناپایداره و اصلا به ویندوز هم نمیرسه(همون صفحه ی مادربورد ریست می کنه و به حالت اول بر می گرده)راستی مقدار FSB رو 5 تا بالاببرید و به ترتیب تست پایداری بگیرید ببینید سیستم شما چقدر استیبل هستش و خبرشو بدین.
پاور رو عوض کردم اما باز هم همون مشکلات هست
مشکل از چیه؟
خوب این هم عکس از پاور:
http://talar-s1.persiangig.com/image...ing%20star.JPG
خوب حالا من بایاس رو هم دوباره اپدیت کردم بازم درست نشد.
خوب حالا فکر می کنید مشکل از چی بوده؟
اگه بگم بهم نمیخندید؟
آخه خیلی سرکار رفتم.
اینهمه کار رو کردم اگه همون اول کابل usb هارد اکترنال رو کنده بودم درست میشد.
من پاور رو هین طور که بیرون بود تستش کردم که گفتم کار نمی کنه و وقتی بردمش داخل همه ی سیم ها قعط کردم و دوباره وصل کردم هارد و دسته بازی رو وصل نکردم دیدم که درست شده و دیگه این مشکل رو ندارم:
بعد دوباره کابل هارد رو وصل کردم به همون مشکل برخوردماما اینجا یک مشکل هست که بعد از enable کردن وقتی که سیو میکنیم ریست میشه و وقتی دوباره روشن میشه وکامپیوتر به صفحه ی مادربورد میرسه(همون جا که del میزنیم بره تو بایاس )دوباره خودش ریست میشه و به حالت disable بر میگرده.
کار ندارم و لی خوب رفتم سرکارز حتی فکرش رو هم نمی کردم که مشکل از اینه.
خوب من فعلا تا fsb ی 220 رفتم دارم همین طور میرم بالا.
راستی این مشکل رو هم فهمیدم از چیه(البته نه به صورت کامل )
اگه باس رو رو بالاتر از 740 ببرم اینطوری میشهوقتی سیو کردم و ریست شد دیگه بالا نیومد تصویر بعد از 30 ثانیه دوباره خودش ریست شد و به حالت اول برگشت
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks