با سلام
دلیل اینکه ضریب پردازنده شما شده 24 این هست که C6 فعال هست این گزینه در مواقعی که سیستم Idle هست میاد ضریب رو می بره بالا
خوب حالا سوال شما چی هست؟
بایوس هم اپدیت کردم
xmp هم فعاله.
فرکانس رم هم از 1333 شد 1470.
qpi هم قبلا نمیدونم چند بود ولی بعد از اور شد 2646mhz
تست پادیاری گرفیتم با پرایم و مشکلی نبود.دما هم حین تست 60 بود.
من تمام گزینه هارو به حالت اول برگردوندم و بایوس هم دیفالت کردم.
الان فرکانس cpu شده 3/2 با ضریب 25.یعنی در حالتی که هیچ کاری انجام نمیده یک هسته 3/2 گیگا هرتز فرکانس داره البته وقتی تست پایداری میگیرم و تمام هسته ها فعال میشن ضریب میشه22 و فرکانس تمام هسته ها میشه
2/9
فکر میکنم تاپیک بسته بشه بهتره.
ممنون
آخرین ویرایش توسط saeid pc در تاریخ 15-03-11 انجام شده است
|
با سلام
دلیل اینکه ضریب پردازنده شما شده 24 این هست که C6 فعال هست این گزینه در مواقعی که سیستم Idle هست میاد ضریب رو می بره بالا
خوب حالا سوال شما چی هست؟
New Season
من فکر میکردم این گزینه برای کاهش توان باشه در حالت عادی.
خب این گزینه ها قبلا هم فعال بود ولی اینجور نبود ولی الان شده یعنی بعد از اور کردن و دیفالت کردن.
processor will enter c3/c6 state to lower power consumption when cpu is dle
با غیر فعال کردن این گزینه از 3/2 رسید به 2/9در حالت عادی.و 22
قبلا در حالت عادی 1/1 بود.
و همچنین دیگه ولتش کم نمیشه در حالت عادی و روی 1200 است.
با غیر فعال کردنشم میشه گفت توربو دیگه از کار افتاده و چه یک هسته چه دو هسته روی 2/9 است و افزایش پیدا نمیکنه.
دوست عزیز لطف کنید پستتون رو در یک پست بزنید
الان میشه دقیقا بگید سوال شما چی هست من متاسفانه سوال شما رو متوجه نمی شم
New Season
saeid pc (08-03-11)
عزیز من الان تا 3/5 اور کردم و سیستم بوت نشد مجبور شدم فرکانسه رمو کم کنم تا بالا بیاد.
بعد از وارد شد به ویندوز میزان ولت برای cpu شده 1.3ولت
قبلا حداکثر میشد 1.2
خب من که هیچ ولتی ندادم چطور این خودش ولت اضافه کرده؟
در ضمن با غیر فعال کردن اون گزینه هم )c6)فقط ولت تغییر کرده وزیاد شده و فرکانس در حالت عادی به 1/1 نرسیده ولی از 3/2 اومده روی 2/9
پستای قبلی نوشتم.
دوست عزیز فرکانس رو اینطوری نمایش بده تا من رو گیج نکنه مثال : 3.5 یا 1.1
خوب شما ولتاژ مادربوردتون بر اساس Auto هست یعنی اینکه هر قدر که سی پی یو نیاز به ولتاژ داشته باشه به اون ولتاژ میده البته این Auto محدودیتی هم داره و بعد از یک جایی شما رو با صفحه ابی مواجه می شید شما بسته به فن سی پی یو که دارید می تونید فرکانس سی پی یو رو افزایش دهید و ولتاژ رو اضافه کنید تا جایی که دیگه دما گلو گاه می شود
New Season
|
ممنونم داداش.
خب چرا وقتی من تا3.5 اور کردم سیستم بوت نشد و مجبور شدم فرکانسه رمو کم کنم؟
الان چیکارکنم که با 3.5 و بدون دستکاری فرکانس رم سیستم بوت بشه.
به رم ولت بدم؟زمان تاخیرشو کم کردم هم نشد.
ولتاژ رم می تونه باشه
می تونه تایمنگ رمتون باشه
می تونه QPI VTT باشه خیلی چیز ها می تونه دلیل باشه شما سیستم رو با صلوات میارید بالا و اگر سی پی یو شما 32 نانو متری بود تا حالا 1000 بار دار فانی رو وداع گفته بود :دی
New Season
saeid pc (08-03-11)
چرا با صلوات
بیشتر توضیح بدین یعنی چی؟
شما آپشن ها رو تعریف کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه اینکه مثلاً 20 تا fsb رو افزایش بدین و بگین تصویر داد یا نه ، پس آورم درسته یا غلط
شما یه مروری به این بندازین
http://www.shahrsakhtafzar.com/cpu/b...ing-guide.html
راستی هر مادربردی محدودیتی برای آور داره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks