والا من هم کاربری معمولی تر از شما از همین منابع استفاده کردم و به اینجا رسیدم!! من همیشه گفتم یک کاربر بودم که از کامپیوتر در حد noob می دونستم و الان هم که چیزی سرم میشه از این فروم هست !
شکسته نفسی می کنید! من خیلی از اصطلاحاتی رو که به کار می برید متوجه نمی شم!! سوادم خیلی پایینه!

خوب اصولا ادم که داره پول میده برای مادربورد های یکسان از لحاظ قیمت اون که امکانات بیشتری داره رو انتخاب می کنه مگه اینکه!!!!!!!!!!
نه من اینطوری نیستم. امکانات بیشتر بی فایده رو نمی خوام. ترجیح می دم یک قطعه ی جمع و جور و کوچولو! بخرم تا یک قطعه ی بزرگ و پر از امکاناتی که شاید هیچ وقت از این امکانات استفاده نکنم.
مادربوردی منتخب من، ترجیح می دم mATX باشه تا ATX. یه مسئله ی احساسیه!! یه مسئله ی زیباشناختی!!
کلا به چیزهای کوچولو علاقه دارم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک چیپ برای رید هستش که اگه درست بگم شرکت micron سازندش بوده!
یعنی با gene نمی شه از رید استفاده کرد؟ پس چرا تو سایت Asus زده که از رید پشتیبانی می کنه؟

خوب شما چرا می خواهید با هزینه یکسان ! مادربورد ضعیف تر روخریداری کنید؟!؟
من هنوز به این نتیجه نرسیدم که ضعیفتره. شما ادعاهایی رو مطرح کردید که من منبع خواستم و شما منبع معرفی نکردید. و همون طور که گفتم ترجیح می دم امکانات زیاد و بلااستفاده در مادربورد نباشه و یک مادربورد mATX این ویژگی ها رو داره. دلایلش رو درچند خط بالاتر گفته ام که چرا به mATX علاقه دارم!

> noob یعنی چی؟!!

من حرفم رو 5300 و 5200 هست چون شما یک مادربورد مثل مارک هایی مطرح هم نیستند می تونند 4000 رو برند!(اسم برند نمیارم که یک وقت بر نخوره!)
من قراره حداکثرتا 3.6 گیگاهرتز اورکلاک کنم. اون وقت شما حرفتون روی 5.2 گیگاهرتزه؟ 3.6 برای من کافیه. زیادهم هست! چرا باید بی جهت مادربوردی که قدرت اورکلاکش خیلی زیاده رو انتخاب کنم، در صورتی که این قدرت هیچ استفاده ای برای من نداره؟
خوب یک شرکت برای فروش یک محصول ممکنه خیلی کار ها بکنه اجرای مسابقات تشویقات زیاد Review های مختلف
بله. ولی اغلب سایتهایی که من معرفی کردم، فکر نمی کنم برای پول اینقدر از gene تعریف کرده باشن.
چرا که به نکات منفی این مادربورد هم در اون سایتها اشاره شده. جالبه تو اون سایتها gene با مادربوردهای ATX مقایسه شده و در عمل اختلاف ناچیزی با اونها داره و بر بعضی از بردها هم برتری داشته.

ضمننا روی هر قطعه الکترونیکی نوشته نشده خوب یا بد باز هم بستگی به شانس داره!!
من به شانس اعتقادی ندارم! در زمینه ی انتخاب مادربرد زمانی خوش شانسم که اطلاعاتم صحیح باشن. همین طور بدونم چه انتظاری از مادربردم دارم. من کامپیوتر رو برای گیم می خوام نه برای Extreme Overclocking .

در ضمن به بعضی سوالات من پاسخ ندادید.