بله! بر منکرش لعنت. بنده هم تجربه ی آقای baran در این زمینه رو خواستارم.سلام دوست عزیز
بنده خوشبختانه سعی میکنم کل تاپیکهایی که در فروم ارسال میشه رو مطالعه کنم و نتیجه ای که در پستهای شما بدست آوردم اینه که شما بر خرید این مادربرد اصرار فراوانی نشون میدید
دوتا نکته خدمتتون عرض میکنم اول اینکه در این فروم بدون اغراق نفراتی وجود دارند که در زمینه سخت افزار هم علم کافی دارند و هم تجربه کافی این مسئله به خوبی در تیم مدیریت و بسیاری از کاربران مشهود هست به همین علت جنابعالی که برای خرید یک سیستم از دوستان مشاوره و راهنمایی طلب میکنید بهتره که از بعضی از پافشاریهای شما روی یک قطعه خاص کمتر بشه به این دلیل که این دوستان شرایطهای مختلفی دارند
بسیاری از این دوستان خودشون مغازه دارند و سیستمهای مختلف رو اسمبل میکنن و به مشتری تحویل میدن و مطمئن باشید اگر قطعه ای رو که شما مد نظرتون هست رو رد میکنن همون تجربه ای هست که در این فن بدست آوردن
بنده کلا به تجربه اعتقاد خاصی دارم و علم به تنهایی رو اصلا کافی نمیدونم
در کل عرض میکنم که به نظر بنده نقد و ریویو هایی که در نت وجود داره یک طرف و تجربه هم در یک طرف هست و کاملا میتونه کارساز باشه
امیدوارم که سیستم آیندتون بتونه شما رو راضی کنه و مطالب خوبی در این فروم بدست بیارید .
شما میگید تجربه یک طرف و نقدهای اینترنت هم یک طرف. نقدهای اینترنت مگر چیزی جز آزمون عملی و علمی قطعات رایانه هستند؟ اینها مگر چیزی جز تجربه هستند؟ نقدهای اینترنت توسط کارشناسان و خبرگان انجام می شود نه توسط فروشندگان که می خواهند محصول خود را بفروشند. نظر کدام ارجحیت دارد؟
مبنای علم بر تجربه است. علم بدون تجربه معنا ندارد!
وقتی کارشناسان قطعه ای را نقد می کنند، به چه چیزی استناد می کنند؟ بوسیله ده ها نرم افزار بنچمارک از نوک انگشت پا تا فرق سر قطعات نقد می شود!! اینها تجربه نیست؟
مادربورد را در شرایط بازی، کانورت، اورکلاک و غیره قرار می دهند و بعد به طور شهودی آنها را ارزیابی می کنند. اینها تجربه نیست؟
دمای cpu، دمای چیپست شمالی و مصرف مادربورد را در شرایط مختلف ارزیابی میکنند. اینها تجربه نیست؟
من هم نگفتم که این مادربورد مشکلی ندارد. ولی به کاربردن واژه ی "مزخرف" نیاز به دلایل قوی دارد.
- پافشاری من بی علت نیست. اما کسانی که مادربورد دیگری را پیشنهاد می دهند، علت منطقی نمی آورند. بگویند چه برتری عمده ای مادربوردهای دیگر دارند؟ چه ضعف عمده ای مادربورد منتخب من دارد؟ من اینها را خواستم. مثلا در یکی از موارد کاربر محترمی EVGA X58 SLI رو پیشنهاد داد و وقتی دلیل خواستم گفت که مادربورد Asus rampage II extreme از GTX 295 پشتیبانی نمی کند. در حالی با جست و جویی در اینترنت برایم مشخص شد که مشکل از بایوس این مادربورد بوده که قابل حل است. در ضمن بیشمار نقد در youtube بود که بازیهای مختلف با این مادربورد و با این کارت بررسی شده بودند. تازه مادربورد من که extreme نبود . gene بود. و کارت گرافیک منتخب من هم GTX 295 نبود. به غیر از این هیچ دلیلی نشنیدم.

Bookmarks