برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:give_rose:
Printable View
عجب 12 درجه تفاوت دما بين وي 10 و ifx ....نقل قول:
امير جان يه سوال از خود شما داشتم مطمئن هستيد اين تستها مربوط به V10 TEC هست چون ورژن اوليه اين كولر به TEC مجهز نبود و كارايي مناسبي نداشت .
يك سوال ديگه هم داشتم به فرض مثال اين تست V10 TEC باشه آيا شما تفاوت 12 درجه رو قبول ميكنيد ؟؟؟
قبل از V10 همه دم از قدرت ULTRA 120 EX & IFX ميزدند مطمئن باشيد اين تستها طرف محصولات ترمالرايت رو گرفتند البته پر فروشها IFX-14 و اولترا 120 اكستريم شك نكنيد V10 خيلي بهتر هست.
راستي CNPS9900 رو نديدم فكر كنم بهتر بود به جاش فن استوك رو استفاده ميكردند فكر كنم خيلي خنكتر عمل ميكرد .... :d
طرف داری از هیچ سی پی یو کولری نیست عزیز
IFX14 با 3 فن قوی ترین سی پی یو کولر دنیا هست در صورتی که کفش لپ شده باشه حتی TRUE COPPER EDITION هم نمی تونه به پای IFX برسه البته شرایط هم داره
طرف داری از محصولی نیست در یکی از فروم ها خوندم که به صورت Sample قراره تعدادی محدودی IFX 14 COPPER EDITION درست بشه که در صورتی که این کار انجام بشه
ضمننا شما باید P/P هر محصول رو در نظر بگیرید ایا IFX با قیمت 95 تومان می ارزه یا V10 با قیمت 155 تومان
هر محصولی که موجود باشه در دنیا باید یک سری مراحل رو بگزرونه V10 متاسفانه خیلی بیشتر از حد بزرگ هست هر چقدر هم که کارایی داشته باشه و همیچین سی پی یو کولری بر روی برد نسب بشه به دلیل متناسب نبودن وزن اون در کیس بعد از مدتی PCB برد رو به ... میده
اخرین رکوردی که با IFX خود من زدم تنها 200 هرتز با رکورد جهانی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] فاصله داره
به هر حال امیر از هیچ محصولی دفاع نمی کنه و سودی هم از شرکت THERMALRIGHT بش نمی رسه
رضا جان از این که کدوم نسخه از V10 هست نسخه جدیدش هست
IFX 14 اول هست چون بخاطر پلی که در زیر مین میخوره و استفاده دو یا سه فن سرعت بالا کارایی بساز بالا به نمایش میگذاره
یک مورد رو هم فراموش نکن نوع فشاری که Linx میاره کاملا متفاوت هست
بعد رضا جان اون TEC اونقدر کارایی نداره که مثلا فکر کنید دما رو باید 10 درجه پایینتر بیاره بعلاوه اندازه V10 هم یک مقدار ....
بعد اگر امکانش باشه بعدا یک تستی هم خودمون میگیریم برای اطمینان
موفق باشید
امير يعني 12 درجه رو قبول ميكني خيلي خوب .
آقا من يه v10 آكبند دارم كه تو جعبش هست و منتظرم يه خورده وضعيت مالي بهتر بشه تا سيستم رو به i7 ارتقاع بدم و همچنين يه خورده قيمت evga classified پايينتر بياد
من تهران هستم كاربر باران همونطور كه امير گفت حاضر هستيد تستي بين v10 و ifx-14 داشته باشيم zerothernm nirvana و v8 رو هم رديف ميكنم ؟؟؟
فكر كنم پس دكور باشه .نقل قول:
بعد رضا جان اون TEC اونقدر کارایی نداره که مثلا فکر کنید دما رو باید 10 درجه پایینتر بیاره
[quote]نقل قول:
بعد اگر امکانش باشه بعدا یک تستی هم خودمون میگیریم برای اطمینان
شك نكنيد امير جان كه اين تست انجام ميشه حتي اگر باشه شخصا انجامش ميدم .
باران جان مطمئنا هر كدوم كارايي بهتري داشته باشه من خودم به شخصه اصلا تستها رو قبول ندارم مخصوصا در زمينه كولرها كه به چند عامل بستگي داره اگر مايل باشيد تستي رو انجام بديم تا شكها هم بر طرف بشه.نقل قول:
ضمننا شما باید P/P هر محصول رو در نظر بگیرید ایا IFX با قیمت 95 تومان می ارزه یا V10 با قیمت 155 تومان
با تشكر.
بخواهید ایرادی نداره من از نماینده اینجا دریا کامپیوتر یک کولر v10 می تونم تهیه کنم ایشا ا.. evga classified هم هفته ی دیگه با گارانتی وارد ایران میشه من می تونم برای شما تست هر دو رو بگیرم و چه در شرایط فول لود و چه در شرایط معمولی نتایج تست رو براتون پیغام کنم البته قبلش باید با نماینده دریا کامپیوتر هماهنگی بشه:give_rose:نقل قول:
ممنون ديگه نيازي نيست ..نقل قول:
با يكي از دوستان در اين رابطه بحثي داشتم و حرفهاي خوبي زدند ...
وقتي همه چيز مشخصه چه نيازي به تست هست و بيخود خودمون رو اذيت كنيم ... ميدونم باز هم نظر خودتون رو داريد ... ولي شك نكنيد ifx حتي با 3 فن در برابر v10 چيزي نيست .... و اين بحث بيهوده فقط باعث به شك انداختن ديگران ميشه ...
باتشكر.
هر کسی نظری داره و نظرش برای خودش ارزشمند هست
شما در کولر ها باید به نوع آلیاژ ،کیفیت و درصد خالص بودن ، تعداد و قطر لوله های انتقال حرارت، نوع قرار گرفتن پره ها ، نوع فن و ... توجه کنید
به شخصه با توجه به تستی که با یکی از دوستان زدیم تفاوت Z600 و V10 فقط 2.5 درجه در سوکت 775 بود که اونم بخاطر همون TEC هست ( داخل کیس و در حالت بیکار و در حالت لود V10 پنج درجه خنکتر بود )
یک سوال چرا هنوز نیروانا از Z600 قوی تر هست ؟ با توجه به اینکه اندازه ی Z600 بزرگتر هست و دو فن هم میتونه استفاده کنه ( اندازه ملاک نیست )
همونطور که خودتون گفتید عوامل زیادی هست که میتونه نتیجه رو تغییر بده
بطور مثال اگر شما کولر رو روشن کنید میتونه نتیجه رو از این رو به اون رو بکنه
بعد رضا جان V10 یا هر کولر دیگه وقتی توی کیس تست میشه خیلی فرق میکنه قضیه با وقتی که خارج کیس تست میشه شاید اگر خارج از کیس V10 تست بشه چه بسا بهتر از IFX 14 هم کار کنه
ولی چیزی مشخص هست اینه که توی اون بررسی تست داخل کیس گرفته شده
موفق باشید
دوستان من الان چیکار کنم؟
COOLERMASTER V10
یا
THERMALRIGHT IFX 14 INTEL BP
من هرسری میام در مورد یک قطعه مشورت کنم اختلاف نظر ها باعث میشه آدم به این شکل ها در بیاد::1. (27)::1. (2)::cry::1. (12)::1~@$S (6)::1041: