جناب کیوان لو این همه خرت و پرت توی نصف اتاقم هستش بقیه می مونه برای کارای دیگه :دی
-------
خوب رم سر اصل مطلب
راستش من خودم وقتی دمای 1 رو دیدم داشتم شاغ در میاوردم آخه توی مرداد ماه اونم طرفای ما دما کمتر از 40 بشه! اما نکته فنی این دما استفاده از الکل بجای کولنس بود.
من به هر کی پیشنهاد می دادم که چرا از نفت یا بنزین یا الکل استفاده نمی کنید ، جوابشون این بود که تا حالا کسی استفاده نکرده!
من توی دمای اتاقم که بدون روشن بودن کور مطمعنم 30 به بالا هستش بدون هیچ خنک کننده ای فرکانس 3.4 سی پی یو 980 دما روی 17 درجه می چرخه!
اما زمان تست که می گرفتم کولر ایپلیت روشن بود و رادیاتور رو خنک می کرد و از اون طرف چون من پمپ آب که باید داخل اب قرار می گرفت ، از یک مخزن که جنسش از المنیوم هستش استفاده کردم ، و زمان تست یک یخ که ظرفش یک لیتر بود رو توی مخزن گذاشتم و چون الکل ظرفیت گرمایی کمی داره باعث شده بود دمای من توی ادل به 1 رجه برسه!
و من هیچ کار دیگه ای انجام ندادم!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد بوی الکل هم اومدم یک کیسه پلاستیکی کشیدم سر مخزن و با چسب منفز هاش رو بستم .
فرکانس 5 رو تونستم super-pi پاس کنم.
فرکانس 4.8 wprim
فرکانس 4.65 برای 06
تمام این تست ها در زمان کمتر از 1 ساعت بود!
برای همین خیلی سعی نکردم که فرکانس هارو بالا تر ببرم یا تغییر بدم!
06 رو توی فرکانس 4.8 پاس کرد اما چون امتیاز کمی می داد به دلیل ویندوز و درایور دیگه عکس نگرفتم البته ولتاژ 1.6 بود گمونم
فکر می کنم یه 6 ماهی باشه که اور درست و حسابی نکرده بودم، و همش توی این فکر بودم که ولتاژ PLL تاثیر داره یا نه؟
از خیلیا پرسیدم ، یا اصلا نمی دادن یا می گفتن خیلی توی اور تاثیر نداره!
حالا دوستان لطف کنید بگید نظرشون در مورد ولتاژ PLL برای 1366 چیه؟
من خودم اخرین مقداری که دادم 1.95 بود و به نظر من خیلی تاثیر گذار بود زمانی که ولتاژ Vcore رو به دلیل دما میاوردم پایین ، اما روی 3540 هم تست می کنم و اینجا می زارم.

Bookmarks