خود برنامه AI شركت اسوس خوب هست . برنامهاي SETFSB -CLOCKGEN هم براي اور تحت ويندوز خوب هم هست . فقط در اين برنامه ها بايد پله به پله بايد بري بالا و گر نه سيستم هنگ ميكنه .
خود برنامه AI شركت اسوس خوب هست . برنامهاي SETFSB -CLOCKGEN هم براي اور تحت ويندوز خوب هم هست . فقط در اين برنامه ها بايد پله به پله بايد بري بالا و گر نه سيستم هنگ ميكنه .
|
|
کاربر شهرسختافزار
Ai مگه تو خود بايوس نيست؟ Ai تحت ويندوز هم هست؟ اگه بله لينك دانلودش و آموزشش رو لطف ميكنين؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SETFSB -CLOCKGEN آموزش نداره؟
کاربر شهرسختافزار
اگه در بایوس روی اتوماتیک باشه میتونه از طریق سیستم عامل کنترل کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط siamak_mu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کم ایرادترین ورژن
اخرین ورژن
نرم افزار
از سایت ایسوس
2009
Win2K / WinXP / Win2003 / WinXP 64bit / Win2003 64bit / Windows Vista 32/64bit
Ai Suite v1.05.18 released March 2, 2009 (Not recommended!)
Any overclocking is better done directly in BIOS!کد:http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/AiSuite_10518.zip
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
siamak_mu (14-03-09)
کاربر شهرسختافزار
چطور پس من ميبينم توي سايتش AISuite_V10410 رو جديدترين زده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CROSSHAIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ميشه لينك صفحه اي كه اين ورژن رو گذاشتين بدين شايد من از صفحه ي مادربورد خودم رفتم تو بخش دانلودش AISuite_V10410_XPVista باهاش سازگارتر باشه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks