ViViD (07-11-08)
اقا کسی می دونه سی پی یو ی من تا چه حدی اور میشه امشب با کمک یکی از دوستان معین جان سی پی یو رو تا 3.19 اورکردیم تست هم با اورتس گرفتیم استیبل بود ابنم عکس هاش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (07-11-08)
|
Game (08-11-08)
hyper 212 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
Game (08-11-08)
یک شات از CPUZ بگذاری خیلی بهتره
از تب مموری، مادربرد، پردازنده
Going To Change New HardWare Soon
Game (07-11-08)
ViViD (07-11-08)
سلام
ضریب HT روی چنده؟ پایین آوردیش اصلاً یا نه؟
اگر نه و اگر روی 5X بود بگذارش روی 4X یا 3X البته وقتی ضریب رو کم میکنی میتونی پایداری بیشتری بگیری ولی فکر میکنم که در بنچمارک گیری هم تاثیر گذار باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر در همین فرکانس پایدار هستی که خیلی عالیه
Going To Change New HardWare Soon
Game (08-11-08)
|
در همین فرکانس پایدارم می خوام بیشتر اور کنم شمشد ht روی auto هست پایین ببرمش؟؟؟
htt را روی 4x بزار هم به رم هم به سی پی یو ولتاژ بده تایمنگ رم را بالاتر ببر میتونی تا 3400 راحت بری بالا سعی کن با بالا بردن مولتی پلر هم تست کنی تا تو بنچ نتایج بهتری بگیری با این کار هم می تونی تایمنگ کمتری استفاده کنی هم htt را بالاتر ببری.
موفق باشی.
ببین من الان حدود 2 ساعت داشتم سیستم رو تست می کردم بیشتر از 3.2 بیشتر نتونستم مولتی پلیر هم روی 13 2600 هست مادر بوردمم خیلی option های اور کردن نداره
دوست عزيز من حرفه اي نيستم تو اور كلاك ولي با asus m2n-e فقط با بالا بردن ولتاژ رم 5000 عادي رو تا 3.1 اور كردم stable هم بود فكر ميكنم شما بتوني بالاتر از 3.2 هم بري با 5000 black(البته m2n-e هم مين خيلي خوبيه)
بالاتر از اين فركانس مشكل بوت كه نداري stable نيست درسته؟
Game (08-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks