میشه بگین چه جوری میشه کشور سازنده رو از رو پچ نامبر فهمید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius;137885 "بچ نامبر" سری ساخت پردازنده هست و اطلاعات زیادی رو در مورد پردازنده به ما می ده... [B
کاربر شهرسختافزار
میشه بگین چه جوری میشه کشور سازنده رو از رو پچ نامبر فهمید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius;137885 "بچ نامبر" سری ساخت پردازنده هست و اطلاعات زیادی رو در مورد پردازنده به ما می ده... [B
|
|
HWBOT Crew
Example: L149A463-0726برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1st letter or digit = plant code (Malay)
0 =.. San Jose, Costa Rica
1 =...... Cavite, Philippines
3 =.................. Costa Rica
6 =...... Chandler, Arizona
7 =................. Philippines
8 =.......... Leixlip, Ireland
9 =...... Penang, Malaysia
L =.................... Malaysia
Q =................... Malaysia
R =.... Manila, Philippines
Y =.......... Leixlip, Ireland
2nd digit = Year of production (2001)
3rd & 4th digits = week (49th week )
5th - 8th digits= lot number
10th - 13th digits = serialization code
--------
با تشکر از آقا امید عزیز به خاطر استفاده ار مطلب ایشون...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 15-04-09 انجام شده است
AlleN (14-10-09), Labyrinth (15-04-09), M A H R A D (15-04-09), MOHAMMAD1 (15-04-09), Musketeer™ Pro (17-04-09), Saeed-Milan (16-04-09), sAsAn.K (17-04-09), Shahryar (15-04-09), vandelin (09-05-09)
कभी हार
پردازنده های زیادی بوده که برای چند روزی دستم اومدند ولی بچ نامبر هاشون را متاسفانه ندارم از جمله E5200 ای که 5.0 گیگاهرتز کار می کرد .
این هم E5200 خودم که جعبه اش را دارم هنوز :
MaxFSB : 375 on LN2
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Batch Number : Q833A291
یک E7400 و یک E8500 را هم به زودی میگذارم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان لطفا توی این تاپیک لطف کنند شرکت کنند ...
پیشنهاد : یک چارت درست کنید و توی پست اول بگذارید که مدل سی پی یو ، MaxFSB ، نوع خنک کننده و Batch Number توش باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
AlleN (14-10-09), Labyrinth (19-04-09), Musketeer™ Pro (17-04-09), Olesius (17-04-09), Saeed-Milan (17-04-09), sAsAn.K (17-04-09), vandelin (09-05-09)
کاربر شهرسختافزار
دوستان بچ که می ذاری باید حتما اور هم کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یا علی))
HWBOT Crew
آقا شهریار عزیز شما خودتون صاحب اختیار هستید...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس پست اول رو به مرور ویرایش می کنیم و بهترین بچ نامبر از هر سری پردازنده رو پایین پست اضافه می کنیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (19-04-09), Musketeer™ Pro (18-04-09), Shahryar (18-04-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان عزیز من حقیقت هر چی ور رفتم نتونستم عکس خودمو آپ کنم اگه کسی می تونه به ما هم یاد بده تا ما هم بتونیم استفاده کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یا علی))
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 18-04-09 انجام شده است
Commilion (21-01-17)
|
|
HWBOT Crew
با سلام...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز عکس های خودتون رو می تونید در آدرس زیر آپلود کنید...
http://www.shahrsakhtafzar.com/img
تمام کد شماره 3 رو کپی کرده و در پست خودتون به عنوان لینک!! (Insert link) وارد کنید... که نهایتا عکس شمارو به صورت کوچیک شده با قابلیت کلیک نشان خواهد داد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 19-04-09 انجام شده است
Saeed-Milan (19-04-09)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون از جوابتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با خنک کننده آلومینیومی بشتر از این نرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAXFSB=225
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Batch Number=L802B339
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 19-04-09 انجام شده است
Olesius (19-04-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks