بله درسته ولتاژ اضافي و محاسبه نشده موقعي پيش مياد كه شما يكدفعه ولتاژ رو زياد كنيد و دما به سرعت بالا بره وقتي ولتاژ كم كم اضافه شده و شما دما رو چك كنيد وقتي به مرحله اي رسيديد كه دماي قطعه به مرحله اي رسيد كه خطرناك داره ميشه خوب يعني ديگه ولتاژ را نبايد زيادكنيد حتي يكي دو پله بياد پائينبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اون جواب را بخاطر اين جمله شما گفتم "ولتاژ برای هیچ رمی خطرناک نیست" خوب از اين جمله شما اين مفهوم برداشت ميشود كه ولتاژ را با خيال راحت زياد كنيد و براي رم شما مشكلي پيش نمياد و خوب اين جمله شما نياز به اصلاح داشت در مورد دوم سوال من با king max كار نكردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alborz_k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولي 800 kingstone رو تا 2.2 ولت به 1133 رسوندم
در كل به نظر من براي كارهاي سنگيني مثل كارهاي ويديويي بايد از پروفايل مطمئن اوركلاك استفاده كرد و لزومي نداره هميشه سيستم روي اور كار كنه
Bookmarks