سلام به همه ی دوستان و مدیران این فروم
من عضوی جدید هستم
می خواستم بگم کسی لینک آموزش آورکلاک CPU و RAM در مادربرد ASUS رو نیمیذاره ؟
سلام به همه ی دوستان و مدیران این فروم
من عضوی جدید هستم
می خواستم بگم کسی لینک آموزش آورکلاک CPU و RAM در مادربرد ASUS رو نیمیذاره ؟
|
سلام و خوش اومدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آورکلاک برای مادربردهای مختلف خیلی به هم شبیه هستش شما اگر اصطلاحات عمومی رو داشته باشید میتونید شروع کنید
از این لینک شروع کنید
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=1374برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر سئوال یا مطبی بود بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pc_hex (19-08-11)
سلام
دست شما درد نکنه
ولی من تغییر با ولتاژ مشکل دارم . نمی دومن کدوم ولتاژ و تا چه اندازه بالا ببرم
اگه میشه منو راهنمایی کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل مادربردت رو بگو تا دفترچش رو دانلود کنم ، با هم بریم به جنگش ببینیم میتونیم بسوزونیمش یا نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل cpu و رم رو هم بگو ( از روی برچسب رم )
سلام و خوشامد گویی به شما دوست عزیز.
داداش شما لطف کنید مدل مادربردتون رو بگید. بنده قبلا با asus کار کردم انشاالله که بتونم کمکتون کنم.
البته اساتید زیادی اینجا هستن که با asus اور کردن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
nima_hl (19-11-09)
main:P5Q
CPU:E8400 Core2 Duo 3.GHZ
RAM:2GB dual Channel 800 OCZ
الته من فرکانس CPU رو در حالت عادی بدون تغییر ولتاژ تا 3.80 رسوندم
383 * 9 = 3447
دیگه بیشتر از این بلد نبودم
Jagvar (19-11-09)
|
داداش من با p5q deluxe کار کردم نمی دونم چه چیزایی مشترک هستش.
پس شما لطف کنید از قسمت ولتاژ ها هم یه تصویر یا تک تک رو نام ببرید تا پیش بریم
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد من ASUS-P5Q هستش نه P5Q Deluxe
اینم دو تا عکس از BIOSE SETUP مادربرد P5q
لطفا منو راهنمایی کنید
البته multip man x9 , FSB Frequency 333
هستش
jagvar+ عزیز
ببخشید من اشتبا خوندم فکر کردم گفتید با P5Q Deluxe کار نکردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید من اشتبا خوندم فکر کردم گفتید با P5Q Deluxe کار نکردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks