واقغا خسته نباشی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون CPU قبلیم هیچ مشکلی نداشت و بیخودی فروختمش چرا ؟ چون :
این مین من خرابه و اور نمیکنه ! یعنی هر CPU ای که بزاری روش اورش نمیکنه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب حالا تنها کاری که میتونم بکنم اینه یا بفروشمش یا گارانتی :
گارانتی که میفرستم چی بگم بهشون بگم اور نمیکنه خوب به اونها ربطی نداره میگن زدی با اور مین را به فاک دادی و تو شرایط گارانتی هم نیست که تا اونجایی که من میدونم و اگه هیچی نگم و فقط بفرستم خوب اونا مثل آدم میان و یک CPU را میندازن روش و میبینن کار میکنه و برش میگردونن و میگن مشکل نداره چون اونا که با اور تست نمیکنن !
خوب حالا یک مشکل دیگه ای هم هست امیر جان و مهدی جان و عماد جان و آرمان جان و... :
وقتی من این 2180 هم را که انداختم روش بازم موقعه ی روشن کردنش باید حتما بعد از وصل کردن برق به سیستم بعد که دکمه ی پاور را میزنی سیستم روشن میشه ولی تصویر نمیده و باید 5 ثانیه دکمه ی پاور روی کیس را نگه داری و دوباره بعد از وایسادن کامل فن ها دوباره روشنش کنی بعد اون موقعه دیگه تصویر میده وحله با این وجود هم میشه فرستادش گارانتی ولی چه کاری روش انجام میدن اگه برش گردونن و هیچ کاری نکن روش دوباره همون آش هست و همون کاسه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و راه فروختن میمونه (انداختن به طرف) که من مینمو دوست دارم و اگه بفوروشم چه مینی بگیرم که با 200 تومان خوب باشه فقط از اسوس میخوام نکنه میخوای برم comando بگیرم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چه قلتی کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks