بله اگر چیپ 865pe یا 875 بود یک کاری میشد کرد . پاور سیستمت که پاسکال هست زیاد جالب نیست
PCminister (25-08-08)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اون موقع قابلیت اور کلاک نبود پس چرا مین من که ایسوز هست در ستاپش همچین چیزی هست برای اور کلاک بود ؟
بعدم شما از کجا فهمیدی که قابلیت اور کلاک نداره با این تصویر از کجا باید فهمید چون اقای موسوی گفتن یک تست یک ربه بزار این تست از کجا میفهمید قابلیتشو راستش من از این نرم افزار زیاد سر در نمیارم ولی خیلی دوست دارم بدونم چطور از این نرم افزار میه فهمید اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم؟
آخرین ویرایش توسط downloadsoft در تاریخ 26-08-08 انجام شده است
تشکر شما موجب دلگرمی ما میشود.
عضو VIP شهرسختافزار
هدف دستیابی به max temp بود . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اینو بدون مونیتورینگ دمای پردازنده میخوام چی کار ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دمای پردازنده رو با برنامه خود مادربورد چک کن در حالتی که 15 دقیقه از تست گذشته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط downloadsoft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Majid OC (26-08-08)
مهدی جان این نرم افزار از core temp سیتمم ساپرت نمیکنهمن با نرم افزار EVEREST Ultimate Edition بعد از 15 دقیقه دماشو بگم؟ چون اون نرم افزاری که گفتین گفت سیستمتون این نرم افزار ساپرت نمیکنه فکنم مال cpu های core2 dou بوده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط downloadsoft در تاریخ 26-08-08 انجام شده است
اون تنظیمات شاید جواب بده ولی با پردازنده سلرون نمیشه شاید اگه یه P4 داشتین یک کارایی میشد کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط downloadsoft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قابلیت اورکلاک رو از رو عکسی که گذاشتین نگفتم خودم قبلا تست کرده بودم و از روی تجربه گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس دلیل هنگ کردن چیه من اخر نفهمیدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
دمای حالت defult پردازنده شما بالاست ( 66 درجه ! ) . مشکل کولینگ داری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط downloadsoft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
من خود کیسم فن داره و فن سییوم هم رفتم 7500 پارسال اورجینالشو گرفتم یعنی باز باید فن بگیرم یعنی مشکلش یک فن هستش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی جان به کولینگ مربوط نیست من این رو تجربه کردم با دمای 30 هم نمیشه اینو استیبل کرد تو اورکلاکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
اینطور فکر نمیکنم . Celeron رو هم میشه اورکلاک کرد . این مدل هم خوب اورکلاک میشه . دیگه کم کم 15 درصد با یه مادربورد ضعیف هم اورکلاک میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتایج جهانی هم گویای همین موضوعه : mhz(avg oc)l : 3055mhz
.
.
....
......
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks