سلام
من فکر کنم مشکل از اینجا باشه
پردازنده های پنتیوم فور همه VRD 10 هستن و روی بورد هایی مثل p965 بالا میان و البته بعضی از بورد های ایسوس با چیپست بالاتر هم همینطوریه , البته ربطی به چیپست نداره و در واقع به تنظین کننده ولتاژ بورد مربوط هست ولی جدیدا رو بورد های مثل 45 از این ورژن استفاده میشه , در واقع یه چیزی تو مایه های setfsb که هر ورژنش مختص یه سری جنریتور هست .
باید دقت کنید که روی بورد ورژنش رو زده و اگه اشتباه نکنم ماله شما 11.1 هست و به خاطر همین از این پردازنده پشتیبانی نمیکنه (هر چند که تو مشخصات بورد زده ساپورت میکنه ) البته در این مورد اگه به سایت سازنده مراجعه کنید اونجا هم زده که از این دسته پردازنده پشتیبانی نمیکنه
حتی وقتی هم که تو سایت سازنده زده باشه که از این پردازنده پشتیبامی میکنه مثل ud3r باز هم به دلیل همین VRD ااین کار امکان پذیر نیست
البته بعضی وقتها هم متفاوته مثلا من 630 رو که رو ud3r گذاشتم بالا میومد و کاملا هم پایدار بود ولی دو مشکل داشت یکی اینکه فرکانس رو که افزایش میدادی هنگ میکرد و دیگری هم ولتاژ بود که رو 1.325 قفل شده بود .
که این به ماهیت همین VRD بر میگرده که نمیتونه پروفایل پردازنده رو لود کنه تا ولتاژ پردازنده رو تنظیم کنه .
اینجا کاملا این قضیه توضیح داده شده لینک
(فقط نمیدونم درست گفتم یا نه چون خودمم قاطی کردم :دی )
ویرایش :
اینا زیاد به درد نمیخوره ولی از هیچی بهتره
فایل pdf مربوط به ورژن 11 لینک
فایل pdf مربوط به ورژن 10.1 لینک
Bookmarks