برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید جان ایا از دما هنگ می کنه یا از ولتاژ؟!؟! این رو چک کردی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید جان ایا از دما هنگ می کنه یا از ولتاژ؟!؟! این رو چک کردی
New Season
|
والا گرافیک که از دمای بالاش هنگ میکنه اما پردازنده نه فکر نمیکنم دمای زیادی داشته باشه نهایت میزان تا 65 میره اما این دما سیستم رو به هنگ نمی اندازه فکر میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من برای بالاتر از این میزان میخواهم از کولینگهای قویتر استفاده کنم نیتروژن نه یک کولینگ تقریباً 24 ساعته خواستارم که دمای زیر صفر بهم بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی برای اورکلاک بالاتر نیاز به ولتاژ بالا دارم که دمای بالا رو به دنبال داره که خودش کولینگ خوبی لازم داره فعلاً که روی 500*8 هیچ مشکلی ندارم و تونستم پایدار کنمش
متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
Moein (14-05-09)
من منظورم ولتاژ دادن به gpu بود نه cpu به هر حال یکم ولتاژ بش بده ببین هنگش بر طرف میشه یا نه ضمننا سیستم رو میزه یا داخل کیس؟
New Season
نه تا حالا که به گرافیک ولتاژ ندادم گرافیک اول آمدم اینکار رو انجام بدم متاسفانه سوخت فرستادم گارانتی تعویض کرد این یکی رو باید حساب شده عمل کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks