مهدی جان این CPU جدید هست ؟ چون اون قدیمیه که مال این کار ها نبود .
لطف کن یک تست MaxFSB باهاش بگیر . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
مهدی جان این CPU جدید هست ؟ چون اون قدیمیه که مال این کار ها نبود .
لطف کن یک تست MaxFSB باهاش بگیر . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
آره عزیزم . جدیده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمت عزیز دل برادر :
VTT : 1.3V
CPU GTL : 0.59
NB GTL : 0.61
من همین ذلیل مرده رو با Gigabyte EP31 - DS3L که VRD 11.1 داره ، با FSB 374 راحت Boot کردم !! ولی با این Mobo لعنتی من ، هر کاری کردم بیشتر از این نشد !
دیگه جدیدا Asus با این Bios دادنش همه رو دق مرگ کرده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرت با Dice تا چه قدر بشه با همین بالا رفت ؟
در کل پیشنهاد خاصی داری ؟
.
.
....
......
कभी हार
نمیشه به نظرم دقیق گفت که چه قدر میره بالاتر بستگی به پردازنده داره . در بعضی از مواقع دیگه شما چیپ را هر چه قدر هم VTT بدی یا دماش را بیاری پایین دیگه بیشتر نمیره ولی حدس میزنم حدود 50-40 مگاهرتز بتونی بری با این برد البته نمیدونم رنج VTT ای که میتونه این برد ست کنه چه جوریاست . راستی CPU GTL : 0.61X را هم یک تست بکن خبرش را بده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی تست های سنگین را با این برد بیخیال شو که کار دستت میده .
+ اگه لطف کنی و بچ نامبرت را هم به اشتراک بگذاری توی تاپیکش ممنون میشم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پردازنده خوراک تست خفنه یک مادربرد جور کن با DICE تست بزن که منتظر WR اش هستیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Labyrinth (22-06-09), Mahdi_Moosavi (22-06-09), vandelin (23-06-09)
برادر مهدی برو کنار !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به علت کمبود وقت نمیشه تو چند تا فروم فعالیت کرد فعلا که بقیه فروما به هم ریختن یکم هم اینجا سر بزنیم با برو بچه های گل اور کلاکرشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این قدیمیه الان بیشتر دنبال corei7 920 هستم ولی خب بدک نیست البته می دونم بیشتر جا داشت!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرفه ای نیستم خببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Extreme (22-06-09), Labyrinth (22-06-09), Mahdi_Moosavi (22-06-09), murizaki_2000 (22-06-09), Musketeer™ Pro (22-06-09), Shahryar (22-06-09), vandelin (23-06-09), ViViD (22-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks