حالا چه کمکی میخوای واسه اور E8400 که تاپیک زدی ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
حالا چه کمکی میخوای واسه اور E8400 که تاپیک زدی ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
میریم برای 3.8 و 4 و تست استیبلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که نمیتونیم از occt استفاده کنیم
کدوم ها رو پیشنهاد میدید
و خواهشن لینکشون یادتون نره
بعضی ها هم 64 بیتی هستن
اونم یادتون نره چون ویستا 64 دیگه
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
کاربر شهرسختافزار
با Orthos تست بگیر برای پایداری و ولتاژ هم خودم میگم امتحان کن :
Bus 400 Voltage: Auto
Bus 450 Voltage: 1.35v
Bus 470 Voltage: 1.40v
Bus 490 Voltage: 1.50v
اگر مینت خوب باشه از این ولتاژ ها هم میتونی پایین تر بیای به شرط پایداری !
و ولتاژ بیشتر از 1.45 واسه این CPU ضرر داره در کار های طولانی و اور طولانی مدت ! اگر میخوای همیشه اور کنی و مشکل نداشته باشی از 1.45 بالاتر نرو و ببین که چه باسی با 1.45 پایدار میشه !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دما هم از 60 بالاتر نره در حالت لود !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CROSSHAIR (16-08-08)
کاربر شهرسختافزار
من تا حالا ندیدم یه پردازنده مشکل باگ داشته باشه خیلی عجیب بود ؟!!1برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداین پردازنده با خیلی از نرم افزار ها باگ سنسور داره که خیلی زیاد بحث شده خصوصا Core Temp
اخرینش که Real Temp
بر طرف کرده
پس این بیچاره حرارت نداشت که من هنوز منتظر دفع حرارت در پشت فن بودم
دلایل بایوس هم تایید میکنه
حرارترReal Temp رو
و عملا هم در حالت کاری هم چون حرارتی در کار نیست پس دیگه جای نگرانی وجود نداره.
من بیچاره هم هی بازو بسته کردم.
E8400 Bugs Temp Problems
Core 1: 46 degrees
Core 2: 41 degrees
According to Real Temp 2.41
Core 1: 36 degrees
Core 2: 31 degrees
اوررش کن هذ کنیم دیگه دما رو هم اندازه بگیر ببینیم این (خر فنت )چه دمایی نشون میده راستی با HW monitor 1.0
هم دما رو یه تست می کنی بزاری دمت گرم البته در حالت معمولی و اوور شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 16-08-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
این هم از تستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و
دماهای کامل و عجیب وقریب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط CROSSHAIR در تاریخ 16-08-08 انجام شده است
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
Majid OC (16-08-08)
کاربر شهرسختافزار
من هم با E8400 همین باگ را داشتم ماله من 10 الی 15 درجه تو هر نرم افزاری به غیر از PC Probe بود !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی با Q6600 فقط 1 درجه !!!!
|
|
کاربر شهرسختافزار
عزیز پس چرا اول نگفتی .شما که میگفتید.در روی سیستم دیگه تست کن و غیره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ومن باید یک روز رو در مورد این موضوع اسیر میشدم .وبعد از کلی وبگردی ودو بار باز وبسته کردن کولر بزرگ و پردر سر cm212 حالا میگید
اگه واقعا کمک همینه نکنید بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
Overclocker (16-08-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CROSSHAIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خاطر این بود که مطما نبودنم باگ باشه حالا که گفتی فهمیدم که باگ هست مشکل من فقط نبوده !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و شما هم با نرم افزار دیگه ای تست نکردی دما رو مارو گیج کردی بدتر.!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که بالای سر سیستم شما نبودم که کلا همه چیز را چک کنم فقط به گفته های شما توجه میکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CROSSHAIR (16-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks