آقا نصب شد برنامه چی کار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره آقا اور شده نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط تو بایوس حالت انرژی سیوینگ رو تغییر دادم به حالت اورکلاکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه در حال دانلوده.یکم سرعتم پایینه طول میکشه.
فقط دانلود شد طرز کارشو ازتون میپرسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا نصب شد برنامه چی کار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم یه تست در حالت دیفولت با برنامه AIDA64 Extreme
http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/...9720457019.png
بعد از اور ببینم تغییری میکنه یا نه
طبق این شات 15 % اور شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (23-11-14), MAZY (23-11-14), مهدی بهادرفر (23-11-14)
آقا من کاری نکردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطو اور شده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این برنامه قبلا با فن استوک هم تست کردم.
اون موقع هم این 15% رو مینوشت.
تو سایت overclockingheroe یبار در مورد همین از یکی سوال پرسیدم.
گفتم من تا حالا اور نکردم واسه چی نوشته 15% اورکلاک؟
جواب دادن اون نشان دهنده ی اورکلاک نیست (دقیقا یادم نیست گفت نشان دهنده ی چی هست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما با همین برنامه amd overdrive پارامتر cpu fsb رو که 200 نوشته رو بالا ببر و بگذار روی 210 . یک شات مجدد با همین برنامه بگیر aida64برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (23-11-14), MAZY (23-11-14), مهدی بهادرفر (23-11-14)
|
همچین گزینه ای رو پیدا نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/...6517594528.jpg
دوست عزیز شمااورکلاک کردی یاهنوز نکردی چون ضریب 20 داره شده 4برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برو تو گزینه clock/voltage
اون جا تمامی هسته هارو زده وspeed روهم جلوش زده
ومیتونی درقسمت پایین ضریب وبالا وپایین ببری وapply کن وفشاربیاری نشد وست نشد فرکانس مجبوری بری بایوس بالاببریش
سرعت واقعی رو تو traget speed میزنه سرعت بیکاریش هم جلوش ووقتی فشارمیاری یاسیپیو اشغال هست فرکانس اصلی رو نشون میده
آخرین ویرایش توسط امید رض در تاریخ 23-11-14 انجام شده است
MAZY (23-11-14)
بخدا هنوز دست نزدم به چیزیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا چقدر بالا ببرم؟
یبار یه سی پی یو اینتل دوال کور داشتم چون فنو خوب نبسته بودم سوخت میترسم اینم بسوزه واسه همین بدون راهنمایی اعداد رو تغییر نمیدم شرمنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/...2072533818.jpg
دوست عزیز یا ماروسرکارگذاشتی یا سیستمت قاطی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرکانس اصلیشو زده 3.500 بعد جلوش زده 3.7 یکی دیگه زده 4.0 بعد یه چیزی که هست صفحه قبلی که از cortemp گذاشتید ولتاژش 1.33 هست اونوقت اینجا ولتاژش 1.26
خودبه خودکه اینجوری نمیشه به جز ایرادداشتن یادست کاری
MAZY (23-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks