majidazad18 (02-09-15)
Noctua NH-U12Sبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majidazad18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تهیه کنید .
majidazad18 (02-09-15)
سلام
چنتا تصویر از تست سیستم قرار دادم . لطفا چک کنید و ببینید که وضعیت خوبه یا بد
فقط خودم یه مشکلی که دیدم اینه که ولتاژ 12 رو 8 نشون میده
درضمن سرعت فن هم خیلی بالاست . البته این فن استوک ظاهرا مخصوص پردازنده های 2 هسته ای هستش
درضمن من نمیتونم پردازنده رو بیشتر 5% و فرکانس 2.2 اورکلاک کنم و بیشتر از اون سیستم بالا نمیاد . در حالیکه این پردازنده به راحتی تا 3.2 هم اورکلاک شده.
آیا مشکل اورکلاک میتونه از اون ولتاژ پایین باشه؟
اگر برای پردازنده از یکی از دوتا فن زیر استفاده کنم به نظرتون چه قدر میتونه بهتر باشه؟
Digionline -
Digionline -
cpu: intel xeon L5408
main: asuse p5g41t-m lx
ram: kingston 4gig ddr3 1333
باتشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط navid_8 در تاریخ 19-09-15 انجام شده است
عکسها را دراپلود سنتر شهر سخت افزار اپلود کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط navid_8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شات coretemp و hwmonitor
- - - Updated - - -
عکسها را دراپلود سنتر شهر سخت افزار اپلود کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط navid_8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شات coretemp و hwmonitor
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل تصاویر برطرف شد
در مورد سرعت فن . بهتره یک فن دیپ کول بگیری . اما در مورد اورکلاک بستگی به موارد دیگه هم داره . در کل مادربردها با چیپ g41 تغذیه خیلی خوبی ندارند . با این برد با این پردازنده زئون نمیشه انتظار اورکلاک داشت .
navid_8 (19-09-15)
همون فنی که لینکش رو قرار دادم مناسبه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اورکلاک چه بردی مناسبه؟ سوکت 775
با اون ولتاژی که نشون داده شده پاور من مشکلی نداره؟
|
بردهای p45-x38-x48-p43 مناسب هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط navid_8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ICEEDGE MINI FS
البته کولر رو تهیه کنید . بعد اگر با وجود کولر روی اورکلاک مشکل داشتید به خاطر برد هست .
navid_8 (19-09-15)
لطفا avg - min و max سی پی یو من هم بگید و یه سوال موقع بازی تو زمستون دمای سی پی یو و مادربردم ( s551ln ) از 65 - 70 بالاتر نمیره ولی تابستون تا 85 هم میره مشکلی نداره ؟ ( تو سایت اینتل زده بود تا 100 درجه تحمل میکنه )
Core i7 4500u 2.4GHz - 3GHz with turbo boost
از کول پد استفاده کنید . البته این پردازنده تا 100 درجه جا دارد .پس 85 درجه تو لود مسئله ای نیست . البته با کول پد خنک بشه بهتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadh22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بجز کول پد فن کیسمو کندم ( سرعتش 1350rpm ) گذاشتم کنار لپ تاپ کیبورد خیلی خنک میشه- تاثیرش واقعا زیاده البته کو پد واسه من که لپ تاپ را رو میز میذارم و اکثرا ثابته تاثیر زیادی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks