یک شات از CPU-Z بگذارید .حتما هم بایوس را به آخرین نسخه سایت سازنده اپدیت کنید
اگر اون برد تاپیک قبلی هست
M5A78L LE BIOS 2101
من یک مشکل خیلی اعصاب خورد کن دارم .
سیستم من بعد از حدود ده دقیقه گیم بازی کردن دچار افت فریم شدید و هنگی میشد و بعد از چند ثامنیه دوباره درست میشد .
بعد از تست های متفاوت فهمیدم که cpu دچار افت ولتاژ و سرعت شده و دوباره به حالت معمول برمیگردد .
Ram 8 gb windows 10 64 bit
Amd fx 4130
Radeon r7 250x
Power 480
ممنون و تشکر
Sent from my K011 using Tapatalk
|
یک شات از CPU-Z بگذارید .حتما هم بایوس را به آخرین نسخه سایت سازنده اپدیت کنید
اگر اون برد تاپیک قبلی هست
M5A78L LE BIOS 2101
Rezasam1 (03-05-16)
سلام دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sina.maxx13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه این لگ زدن ها ادامه پیدا میکنه، دمای پردازنده و کارت گرافیک رو چک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درجه حارت ها به چه شکل هست . اون هم یک شات با hwmonitor چکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sina.maxx13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس هم چک کنید روی نسخه 2101 باشه
من احساس میکنم ولتاژ کمتر از میزان معمول هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
فن هم Buffalo green هست
این 54 درجه برای cpu در حالت نرمال اگر هست بالاست . احنمالا کار سنگین انجام بدید بالای 67-69 درجه میشه که برای این پردازنده بالاست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sina.maxx13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خنک کننده cpu دارید یا استوک هست ؟
خمیر کی عوض شده ؟
خمیر همین هفته پیش عوض شد . فن هم دوتا لوله خنک کننده داره
خمیر چی استفاده کردید برای cpu ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sina.maxx13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks