lorn (06-09-12)
با سلام خدمت دوستان
من یک سری رم خریداری کردم برای اور کلاک میخواستم بدونم کدوم یکشون از همه بهتر هست
با تشکر فراوان
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/IMG]
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/IMG]
lorn (06-09-12)
|
مهدی جان
باید تست کنی عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کار تقلب و راهنمائی بر نمیداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم آقا نیمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی چه جوری تست بگیرم
میشه راهنمایی کنید
مهدی جان با من پیرمرد شوخی نکن عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم حاضر ، مین هم حاضر ، آور کلاکر جوان و پر انرژی هم که حاضر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم را کانفیگ کن یکی یکی در بایوس فرکانس و ولتاژ بده بدین تا کجا تصویر میدهد و بعد از تصویر دادن استیبل است
چند ساعت یا چند روزی سرگرم میشی تا ماکزیمم کانفیگ رمها را در بیاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود.
می بایست فرکانس رو تا حد امکان بالا ببرید و تایمینگ رو تا حد امکان کم کنید تا متوجه مرغوبیت تراشه های رم بشید.
بعد هم با نرم افزار های Pi Fast و Super Pi تست بزنید که با کدوم پروفایل ها و رم ها سریعتر پاس میشه.
در کل به نظرم اون رم OCZ 6400 FlexXLC 3-4-4-15 اگر با همین تایمینگ و فرکانس ست شده باشه،بهتر از سایر رم ها هستش.
نیما جان با مادربورد ep45ud3r خوبه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت استاد عظیمی گلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم تست میکنم ببینم چی میشه
ممنون
آخرین ویرایش توسط alksdj در تاریخ 05-09-12 انجام شده است
life24 (05-09-12)
|
من کلا 775 بیل میرم از مظاهر گرامی سئوال بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (05-09-12), Rezasam1 (10-09-12)
alksdj (05-09-12), mehrdad_ab (05-09-12), nima_hl (05-09-12), Rezasam1 (10-09-12), smrbh (06-09-12)
استاد میشه یکم راهنمایی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به یک سری از نتایج هم رسیدم ولی نمیدونم کدوم بهتره
ممنون میشم راهنمایی کنید
smrbh (06-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks