دوست عزیز من هرچی گشتم پیداش نکردم کجا باید پیداش کنم ؟؟؟دقیقا کجای بایوسه ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من هرچی گشتم پیداش نکردم کجا باید پیداش کنم ؟؟؟دقیقا کجای بایوسه ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (14-08-15)
|
از توی دفترچه مادربرد بگردید پیداش میکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sali.1000i برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ENHANCED INTEL SPEED STEP TECHNOLOGY
alksdj (14-08-15)
دوست خوبم انجام شد دقیقا . اول ENHANCED INTEL SPEED STEP TECHNOLOGY دیسیبل کردم .بعدش نرم افزارو نصب کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چیکار کنم ؟؟؟
شما میتونید ضریب یا همون مولتی رو افزایش بدید . یا بگذارید خود برنامه اتوماتیک اورکلاک کند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sali.1000i برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (14-08-15)
خوب بیشتر توضیح میدید؟؟ اگه بخوام خود برنامه اتومات اورکلاک کند چیکار کنم ؟؟ چطوری ضریب مولتی رو افزایش بدم ؟؟ به صورت دستی این کارو بکنم خطرناک نیست ایا ؟؟؟ دمای قطغات چطوری تست بشه ؟؟ یه مقدار بیشتر توضیح میدید ؟؟ یه دنیا ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید از قسمت های مختلف عکس بگذارید . حرارت هم با HWMONITOR زیر نظر داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sali.1000i برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (14-08-15)
|
http://<a href="http://www.img2.shah...[/IMG]</a>برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم عکس .من میخوام یه صورت اتوماتیک اورکلاک انجام بده چیکار کنم ؟؟ چون میدونم دستی کار من نیست و خطرناکه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks