برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N0m@d (29-11-08)
|
|
اين لينك رو ببين :
http://www.overclockers.com.au/artic...?id=382527&P=2
N0m@d (29-11-08)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستای گل
آقا ما این پردازنده amd5200+ x2 بنده خدارو مقدار کمی اور کردیم یعنی 20% و به همین مقدار رم هم اور شد با ولتاژ 1.4 برای پایدار نگه داشتنش دما هم با تکنیک هایی که زدیم بالا نرفت از 60برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اینا بگذریم تست super pi و wprime رو راحت میزنه ولی در 3dmark06 سیستم در مرحله اول کرش میکنه و صفحه آبی و بعد رستارت چه کنم این مشکل حل شه؟
در ضمن با 2 حالت مختلف هم امتحان کردم برای رم یکبار رم رسید به 950 و یکبار هم به 750 ولی بازم همون آشو کاسست
ولتاژ رو هم بسی بالا بردیم ولی دردی دوا نکرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اساتید بزرگوار درخواست کمک دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
با Orthos یه تست اول از CPU و بعد از Ram بگیر ببین تو کدوم تست Error میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست های OCCT هم بسیار عالی و البته سنگین هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
تو همین حالتی که میگی نیمه STABLE هست ، بوت کن و یه شات از تب های Memory , SPD , Mainboard و CPU نرم افزار CPU-Z بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
کاربر شهرسختافزار
در اور سیستم با کوچکترین ناپایداری این طور میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نباید به اشتباه بیفتی
اگه تست ها رو جواب داده
یک نگاهی به کارت گرافیک و درایور و اور کارت بکن
چون ناپایداری کوچکی از کارت سیستم رو از استیل خارج میکنه
که در حالت بدون اور ممکنه این کارو نکنه
و یا تعدادش کمتر باشه
خصوصا تستت هم گرافیکیه
روی پردازنده هم فشار زیادی میاره
بس فرکانس مسیر کارت رو هم از اتوماتیک خارج کن .
آخرین ویرایش توسط CROSSHAIR در تاریخ 30-11-08 انجام شده است
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
|
|
کاربر شهرسختافزار
اینم استاد عکسی که خواسته بودین
جالب اینجاست قبلا چیپ مادربوردم ultra بود و الان sli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
شما رم ها رو به صورت Single Chanel بچین ، دوباره تست کن . ضمنا رم ها رو وقتی با فرکانس کمتر از فرکانس نامی هم بایاس می کنی در صورتی که تایمینگ خیلی بالا باشه ، باز هم ممکنه باعث ناپایداری بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
vcore تو این تصویری هم که گذاشتی خیلی کمه ، VID 1.475V رو برو تو کارش . اگه مشکل حرارتی محدودت میکنه که اون دیگه بحث جداگانه داره .
.
.
....
......
Labyrinth (30-11-08)
عضو VIP شهرسختافزار
درسته m2n-e توانایی این رو داره که شما بتونی با عوض کردن اسلت پی سی ای 1 و تبدیل به 16 می تونی به صورت اس ال ای استفاده کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
کاربر شهرسختافزار
سلام :
ادامه تايپيک نيمه منحرف شده : http://pcnetwork.ir/showthread.php?p=116100#post116100
دما در حدي است که دست روش بزاري قشنگ دستت مي سوزه و اوف ميشه !
گفته مجيد رو قبول دارم بايد يک بار با اين CPU يک رکورد باLN2 ثبت کنم و ببوسم بزارمش کنار !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امير تو کيس من جاي سوزن انداختن نيست ، بعد يک فن بزام روي اون مدار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سيستم رو بيرون کيس تست کردم و باز هم انقدر داغ بودند که يک فن 12 سانتي 480 ميلي آمپر از
پسشون بر نيومد !!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks