سلام بر آقا مهدی عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف شما کاملا متین... چون اگه غیر از این بود همه می رفتن E5200 یا امثالش رو می گرفتن اور می کردن...!!
تا اونجا که من اطلاع دارم (فهمیدم!!) باس هیچ پردازنده ای نمی تونه 2 برابر شه...!!!
اگر تمام شرایط فراهم شه از لحاظ دما هم مشکلی نباشه در بهترین حالت می تونه به افزایش 100% باس برسه...
واسه همین E6550 که من خودم استفاده می کنم حداکثر باسی که ثبت شده واسش 660 یا 670 هست... اونم فکر کنم تحت سیستم کولینگ تغییر فاز بوده ...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم تا 530 رسیدم با همین P5K-E (بورد رو 170 خریده بودم!) بدون کولینگ واسه NB و با نیروانا پریمیوم... (می شه گفت به راحتی!!) البته فراموش نشه که 65 نانومتری هست...!! و رسیدن به باس بالای 500 واسه این سری پردازنده کار آسونی نیست...!! (ایشالا... همین روزا آخرین باسی رو که رسیدمو می ذارم... سعی می کنم 540 رو ثبت کنم...!!)
وگرنه باس 500 واسه سری E8xxx که 45 نانومتری هستن و بالطبع پایداری بیشتری دارن چیزی نیست...!!! همون طور که گفتین با P31 هم می شه رسید...
البته آقا مهدی عزیز جسارت نشه...!! من در شرایط برابر گفتم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری E8xxx با فن کولر به راحتی 550 رو رد می کنن با کمی مهارت می شه تا 600 رسوند ولی در 65 تاتومتری ها باس 600 بدون کانتینر LN2 امکان نداره........!!!!!!
امیدوارم جسارت منو ببخشین...!!
پاورقی:
-----------
هیچ چی نمی تونه جای Asus رو بگیره...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks