یه نگاه بندازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یه نگاه بندازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
750 TI عزیز دل برداربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alighafoori برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن مصرفش هم کمتره . اصلا نیازی به این ها نیست . اگر میخوای خودتون را قانع کنید هر چی میخوای بگیری . بحثش فرق میکنه .
alighafoori (09-07-17)
کاربر شهرسختافزار
Intel Xeon X5450 4-Cores 12MB
خوبه؟؟(گرافیک و سی پی یو رو عوض کنم بازیهای جدید(واتچ داگز)روی های اجرا میکنه؟؟
خیر. زئون برای این مادربرد شما فشاره میاره روی VRMبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alighafoori برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون Q6600 بگیر
اجرا میکنه . اندازه هزینه ایی که می کنید از سیستمتون انتظار داشته باشید
- - - Updated - - -
خیر. زئون برای این مادربرد شما فشاره میاره روی VRMبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alighafoori برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون Q6600 بگیر
اجرا میکنه . اندازه هزینه ایی که می کنید از سیستمتون انتظار داشته باشید. اندازه کسی که سیستم میلیونی میخره نباید انتظار داشته باشی
alighafoori (09-07-17)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید خیلی سوال میکنم آخه اینقدر مدل هست کمه آدم گیج میشه.الان مادربرد رو عوض کردم رم اضاف کردم و هیچ تغییری نکرده میترسم گرافیک و سی پی یو هم بگیرم فرق زیادی نکنه واسه همین می پرسم.الان نظر شما اینا هستن 550ti و cpu 6600 به امیدخدا میگیرم ببینم چی میشه
کاربر شهرسختافزار
سلامMSI GTX560 SE 1.5GB DDR5 192BIT خوبه بجای 550 ti بگیرم قیمتاشون(320-230)
|
|
این هم گزینه خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alighafoori برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alighafoori (12-07-17)
کاربر شهرسختافزار
قیمتاشون مناسبه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله . قیمت 220 برای این کارت منصفانه است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alighafoori برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام یه گرافیک خریدم ولی یکی از خازنهاش لفرورفتگی داره به نظرتون این یه عیبه؟؟عکسشو پیوست کردم20170715058.jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks