واقعا دستت درد نکنه خیلی حال کردم بالاخره ی نفر پیدا شد که یه مقاله ی کامل در مورد اورکلاک جمع کنه و بنویسه.
ولی منو ببخش یه سری ایراد خیلی جزئی داشت که نوشتم.(البته منو ببخش)
در مورد کپی رایت هم مواضب باش چون مقالت خیلی عالیه حیفه اگر الکی تو سایتهای دیگه بدون منبع پخش بشه.
1-در هنگام اور مادر برد نیز به معنایی اور میشود چون شما با تغییر مقدار bus speed و....... مادربرد رو اور کردید.
2-معمولا فرکانس cpu رو که بالا میبرن فرکانس رم رو نیز باید بالا ببرن تا سیستم دارای پایداری بیشتری باشه.
3-شما وقتی که بتونید به صورت کاملا اصولی اور کنید و حرارت رو مهار کنید عمر قطعه شاید کاهش پیدا کنه ولی تا حدودی عمر قطعه رو کم نمیکنه مگر اینکه از مواردی مثل ln2 و غیره استفاده بشه.
4-بهتره مثال بزنید برای مقدار توان رم برای اور مثلا بگید که رم با باس x رو نمیتونید تا y اور کنید .
5-ولتاژ vtt که جز مهمترین مسائل هست رو توضیح ندادین و یه نکته ی دیگه که در بعضی از بایوس ها (مادربرد خودم) vdd رو vnb نوشته.
6-این همه بد گفتیم بزار حداقل یه تعریفی هم بکنیم طریقه ی نوشتنتون عالیه طوری که وقتی وارد بحث جدید میشید یه فلش بک میزنید به قبل و با توجه به اون توضیح میدید واین باعث میشه که دوستان مدام نکات گفته شده یاداور بشه براشون.
7-یه نکته یادتون رفت که دو پردازنده ی شبیه به هم نمیتونن تا حد مساوی اور بشن
8-مثلا دوتا e8500 البته بدون در نظر گرفتن مادربرد و سایر قطعات و فکر کنم برای همین باشه که بحث بچ نامبر وسط میاد.
9-بهترین منبع برای نرم افزارها ی پیشنهادی همین سایت هست و سایت اصلی منتشر کننده ی نرمافزار. مثلا cpu-z (www.cpuid.com )
10-Bus speed همون fsb نیست بلکه fsb rated همون fsb هست که در بایوس ست شده.
11-در مورد نرم افزارها هم خوب بود توضیحاتتون .
بازم منون ببخش عزیز
خیلی خیلی منتظر قسمتهای بعدی هستیم
Bookmarks