DOOM999 (18-01-16)
AMD OverDrive برنامه اورکلاک و مونیتورینگ شرکت AMD میباشد . از نظر امکانات و بی نقص بودن یکی از بهترین برنامه ها برای اورکلاک میباشد . از تغیر ضریب پردازنده در محصولات بلک و تا افزایش ولتاژ و افزایش باس HT و تغییرات تایمینگ رم در این برنامه امکان پذیر هست . با توجه به تجربه شخصی خودم این برنامه واقعا موثر هست و دارای کمترین باگ ممکن میباشد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود AMD Overdrive
DOOM999 (18-01-16)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدخان با این برنامه میشه بدون رفتن به بایوس تایمینگ و ولتاژ رم رو تغییر داد؟
ViViD (18-01-16)
بله میشه تغییر داد . میتونی پروفایل هم بسازی همیشه با اون تایمینگ ها کار کنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این PDF هم با فندق شکن دانلود کن اطلاعات خوبی داره .
http://www.amd.com/Documents/AMD_FX_...ning_Guide.pdf
عمری بود سعی میکنم آموزش فارسیش رو بگذارم .
.هر روز با پست های به روز و کارشناسی شده سطح علمی انجمن بالا میبری امید خانAMD>INTEL. لازم دونستم تشکز ویژه کنم از شما چون امروزه که تمام جوانان و نوجوانان به سمت گوشی های موبایل حمله ور شدندو شبکه های اجتماعی و از کامپیوتر دور شدند و الان جهان رو کامپیوتر میچره نه اندروید و اپل و امثالهم وضرر این قضیه در سالهای آتی مشاهده میشه و برنامه نویسان و استفاده کنندگان از PC چون تعدادشان کم میشود و استفاده کنندگان تخصصی کاهش می یابند با نبود منبع مواجه میشوند ولی با افرادی مثل شما که علم دارید و علمتون رو با دیگران تقسیم میکنید آینده علمی خوبی رومیشه پیش بینی کرد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 18-01-16 انجام شده است
ممنون دوست خوبم به خاطر ابراز محبتت . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
این هم راهنمای انگلیسی دیگر
An Intro To AMD OverDrive - How To: Overclocking Your AMD Processor
امید جان توقسمت autoclock کلیک کردم 20مگاهرتز فرکانس روافزایش داد ولی تو بنچمارک ها چیزی افزایش پیدا نکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سی پی یوم 9590 فرکانس پایش 4.7 GHz ولی همیشه توبرنامه های بنچمارک فرکانسش 4 بالاتر نمیره (راستش اهل اورکلاک نیستم ولی میخوام فرکانسش بهینه باشه)
سوال دوم آموزش تامینگ رم و افزایش بهینه فرکانس cpu بصورت مختصر اگه وقت داشتی با برنامه OverDrive میتونی بزاری
ViViD (14-02-16)
از چه فنی برای خنک کردن پردازنده استفاده میفرمائید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده موقع بنچمارک ماکزیمم به چه دمائی میرسد؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks