برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعضی مواقع با خودم فکر می کنم ... به این نتیجه میرسم که شرکت تو تاپیک های شما ، نتیجه ای جز اتلاف وقت نداره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مشکل از نیت خیر بنده و سادگی بنده هست ! ( اصلاح می کنم این اخلاقم رو ! ) .
==============
آخه عزیز دل ، با دو تا بنچ مارک که بنده به شخصه از صحت اون و استاندارد بودن شرایطش اطمینان ندارم ، می خوای یه تئوری علمی رو که سال ها پا برجاست ( با عقل جور در میاد) ببری زیر سوال ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چرا با همون درایور 177.98 پردازنده های e2180 و e7300 را دوباره تست نکردی ؟! شاید شرایط برای این ها هم تغییر کنه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا شما که اینقدر به نتایج بنچ مارک هات توجه می کنی ! به امتیاز پردازنده توجه کن !! میبینی که اختلاف امتیاز ها در هر دو درایور برای q6600 تقریبآ ثابت هست !
ضمنا اختلاف 100 امتیاز تو تست های 3DMARK حتی برای تست ها با شرایط یکسان معمولا عادی هست ! چون همانطور که گفتم خدمتت :
اینطور بحث ها به همین سادگی نیست که بشه با چند تا بنچ مارک ، اون هم با یک برنامه قدیمی بشه در موردش مانور داد .بحث Performance ، بحث خیلی پیچیده ای هست !
شما با تغییر درایور توی تست کلی از شرایط رو تغییر دادی !
در کل برای اینکه نه وقت من هدر بره نه وقت خودت بهتره قبل از پست دادن و رد یک مضوعی که نظر علمی و ثابت شده ای هست ، نه نظر شخصی بنده ! همه شرایط رو در نظر بگیری .
=========================
از این به بعد چنین تاپیک هایی که از همون ابتدا عنوان بدون معنایی داره ( حرفه ای ها Comonn !! ) بدون هیچ گونه اطلاع قبلی قفل خواهد شد .
با تشکر .

Bookmarks