G E N E R A L ™ (15-03-09), Mahdi_Moosavi (22-10-08), Majid OC (22-10-08), N0m@d (22-10-08)
چند تا تست با چندین CPU گرفتم و تمامی شرایط یکی بود به غیر از رم !!!
یعنی رم را از حالت 800 به 1066 بردم و تاثیرش رو با کارایی CPU های دیگه مقایسه کردم (تاثیر رم بر کارایی CPU ) حالا نتایج گیج کننده است !
سیستم مورد آزمایش :
Main:P5 Q-E
VAG:9600GT@ 750 1000 1875
Driver 178.13
CPU's:
Q6600@Default
E7300@Default
E2180@266x10
Ram:
DDR2 800 CL5
DDR2 1066 CL5
نرم افزار مورد آزمایش :
3D Mark 2006
E2180@2.66 DDR 800
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
E2180@2.66 DDR 1066
E7300 DDR 800
E7300 DDR 1066
Q6600 DDR 800
Q6600 DDR 1066
G E N E R A L ™ (15-03-09), Mahdi_Moosavi (22-10-08), Majid OC (22-10-08), N0m@d (22-10-08)
|
چرا CPU ها با رم های مختلف کارایی های حداقل شبیه به هم ندارند (به دلیل یکی بودن شرایط تست ) ؟
E2180@2.66 With DDR 800 vs 1066 =
345 امتیاز بیشتر در حالت DDR 1066
E7300 With DDR 800 vs 1066=
94 امتیاز بیشتر در حالت DDR 1066
Q6600 With DDR 800 vs 1066=
97 امتیاز بیشتر در حالت DDR 1066
با تشکر.
G E N E R A L ™ (15-03-09)
بحث Performance ، بحث خیلی پیچیده ای هست ! ولی این دلایل مشهود ترند :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - هسته پردازنده های E7300 و E2180 متفاوت هست و همینطور مقدار Cache اون ها . همه این دلایل ، تاثیر گذارند .
2 - Q6600 هم گه از هر نظری بگیری با اون دو تا متفاوت هست .
.
.
....
......
Labyrinth (22-10-08), Majid OC (23-10-08), Overclocker (22-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب داره قضیه شیر تو شیر میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما اول از همه به بررسی 2180 و 7300 میپردازیم چون شباهت زیادی با هم دارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب چطور یک CPU ضعیفی مثل 2180 باید بازده ی بیشتری با DDR 1066 داشته باشه حتی از یک 4 هسته ای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
و اینکه چرا 2 هسته ای فاصله ی کمی داره با 4 هسته ای تو پرفرمنس گیمینگ یا به عبارتی بهتر از 4 هسته ای تو گیمینگ کار میکنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته این موضوع فکر نکنم جاش اینجا باشه ولی ..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 22-10-08 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب ، تست های 3D Rendering یکی از تست هایی هست که مقدار Memory زیادی رو طلب می کنه ، از سوی دیگه مقدار حافظه Cache مدل E7300 سه برابر E2180 هست . طبیعیه که هر چه مقدار Cache پردازنده بیشتر باشه ، وابستگیش به RAM کمتر میشه ، یعنی پردازنده زمان کمتری رو صرف OPCODE دیتا از RAM میکنه . ولی چون E2180 مقدار حافظه Cache کمتری داره مجبوره زمان بیشتری رو صرف واکشی اطلاعات از RAM کنه ، به خاطر همین هست که به Bandwith Memory بیشتر وابسته هست .خوب چطور یک CPU ضعیفی مثل 2180 باید بازده ی بیشتری با DDR 1066 داشته باشه حتی از یک 4 هسته ای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
چون 95 درصد GAME های حال حاضر موجود می تونن حداکثر 2 Thread رو برای Process به CPU تحویل بدهند !و اینکه چرا 2 هسته ای فاصله ی کمی داره با 4 هسته ای تو پرفرمنس گیمینگ یا به عبارتی بهتر از 4 هسته ای تو گیمینگ کار میکنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته این موضوع فکر نکنم جاش اینجا باشه ولی ..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این موضوع یعنی 2 هسته دیگه Q6600 این وسط بی کار هستند یا خیلی کم فعالیت می کنند .
با تصور شرایط بالا ، 2 هسته 3GHZ ( E8500)l بهتر از پس پردازش 3 بعدی GAME های حال حاظر بر میان یا دو هسته 2.4GHZ ( Q6600 2core active )l ؟!
.
.
....
......
AMD>INTEL (23-10-08), Majid OC (23-10-08), murizaki_2000 (23-10-08), Overclocker (22-10-08)
ولی این آزمایش ها یکم عجیب هست !! :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
177.98Q6600 DDR 800
177.98 Q6600 DDR 1066
من دلیل دیگه ای هم در این قضیه میبینم :
نسخه ی درایور تاثیر گزار هست حالا با 177.98 میبینیم که اختلاف 800 تا 1066 شده 487 امتیاز در مقابل درایور 178.13 که 97 امتیاز اختلاف داشت . !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 29-10-08 انجام شده است
|
من فکر کنم مهدی جان درست می فرمایند که اگر مقدار کش کمتر باشه بین رم وپردازندهای که کش کمتری داره خب Bandwith Memory پهنای بیشتری پیدا می کنه و هر چه مقدار Bus ورودی افزایش پیدا کنه بالطبع امتیاز بیشتری رو پردازنده با کش کمتر بدست میاره البته در تست 3D ولی چرا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگر مقدار حافظه کش داری سرعت و فناوری بالاتری در ذخیره سازی لحظه ای داده نیست ؟پس چرا حجم بیشتر کش در پردازنده جدید نسبت به پردازنده های رده پایین با کش کمتر ، نتیجه عکس در امتیاز تست ها میده؟یعنی Bandwith Memory بر کش داخلی در حال غلبه کردنه؟جلل الخالق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر مجید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (23-10-08), Overclocker (23-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعضی مواقع با خودم فکر می کنم ... به این نتیجه میرسم که شرکت تو تاپیک های شما ، نتیجه ای جز اتلاف وقت نداره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مشکل از نیت خیر بنده و سادگی بنده هست ! ( اصلاح می کنم این اخلاقم رو ! ) .
==============
آخه عزیز دل ، با دو تا بنچ مارک که بنده به شخصه از صحت اون و استاندارد بودن شرایطش اطمینان ندارم ، می خوای یه تئوری علمی رو که سال ها پا برجاست ( با عقل جور در میاد) ببری زیر سوال ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چرا با همون درایور 177.98 پردازنده های e2180 و e7300 را دوباره تست نکردی ؟! شاید شرایط برای این ها هم تغییر کنه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا شما که اینقدر به نتایج بنچ مارک هات توجه می کنی ! به امتیاز پردازنده توجه کن !! میبینی که اختلاف امتیاز ها در هر دو درایور برای q6600 تقریبآ ثابت هست !
ضمنا اختلاف 100 امتیاز تو تست های 3DMARK حتی برای تست ها با شرایط یکسان معمولا عادی هست ! چون همانطور که گفتم خدمتت :
اینطور بحث ها به همین سادگی نیست که بشه با چند تا بنچ مارک ، اون هم با یک برنامه قدیمی بشه در موردش مانور داد .بحث Performance ، بحث خیلی پیچیده ای هست !
شما با تغییر درایور توی تست کلی از شرایط رو تغییر دادی !
در کل برای اینکه نه وقت من هدر بره نه وقت خودت بهتره قبل از پست دادن و رد یک مضوعی که نظر علمی و ثابت شده ای هست ، نه نظر شخصی بنده ! همه شرایط رو در نظر بگیری .
=========================
از این به بعد چنین تاپیک هایی که از همون ابتدا عنوان بدون معنایی داره ( حرفه ای ها Comonn !! ) بدون هیچ گونه اطلاع قبلی قفل خواهد شد .
با تشکر .
.
.
....
......
AMD>INTEL (24-10-08), Dark Devil (23-10-08), Labyrinth (24-10-08), Majid OC (25-10-08), Overclocker (23-10-08), PCminister (23-10-08), Shahryar (23-10-08), Stream (23-10-08), ViViD (23-10-08), Xtreme (23-10-08)
دستت درد نکنه واقعا لطف داری به من برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعضی مواقع با خودم فکر می کنم ... به این نتیجه میرسم که شرکت تو تاپیک های شما ، نتیجه ای جز اتلاف وقت نداره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مشکل از نیت خیر بنده و سادگی بنده هست ! ( اصلاح می کنم این اخلاقم رو ! ) .
مهدی جان جدیدا برداشتت هم باید تغییر پیدا کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآخه عزیز دل ، با دو تا بنچ مارک که بنده به شخصه از صحت اون و استاندارد بودن شرایطش اطمینان ندارم ، می خوای یه تئوری علمی رو که سال ها پا برجاست ( با عقل جور در میاد) ببری زیر سوال ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدلیل اینکه در موقعه ی تست حواسم به این چیز ها نبود و CPU ها واسه خودم نبودند که وقت کافی برای تست داشته باشم و کامل روش کارکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما چرا با همون درایور 177.98 پردازنده های e2180 و e7300 را دوباره تست نکردی ؟! شاید شرایط برای این ها هم تغییر کنه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا توجه هم داشتم ولی پرفرمنس اورال چرا تغییر کرده ؟ضمنا شما که اینقدر به نتایج بنچ مارک هات توجه می کنی ! به امتیاز پردازنده توجه کن !! میبینی که اختلاف امتیاز ها در هر دو درایور برای q6600 تقریبآ ثابت هست !
شما با تغییر درایور توی تست کلی از شرایط رو تغییر دادی !
ممکنه لطف کنید بگید چه چیزی تغییر پیدا کرده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل برای اینکه نه وقت من هدر بره نه وقت خودت بهتره قبل از پست دادن و رد یک مضوعی که نظر علمی و ثابت شده ای هست ، نه نظر شخصی بنده ! همه شرایط رو در نظر بگیری .
مهدی جان بازم باید برداشتت رو تغییر بدی بابا من کی گفتم نظرخودم قبوله و نظر شما رد !!! من همانطور که نظر شما رو رد کردم نظر خودم رو هم قبول ندارم چون نمیدونم که درست هست یا نه !
من فقط گفتم رد میشه تا ببینم جواب شما چیه گفتم شاید دید شما از این قضیه یه چیزه دیگه باشه که همیطور هم هست .
من هرچی فکر کردم نتونستم یک اسم مناسب انتخاب کنم .از این به بعد چنین تاپیک هایی که از همون ابتدا عنوان بدون معنایی داره ( حرفه ای ها Comonn !! ) بدون هیچ گونه اطلاع قبلی قفل خواهد شد .
اطاعت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا حدف این تاپیک بررسی تاثیرات رم بر گیمینگ بود که روی CPU های مختلف فرق میکنه و.....
خلاصه میخواستم به یه نتیجه ی کلی در این زمینه برسم .
با تشکر از همه ی دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks