قبل از اینکه وارد بحث GTL بشیم ، در مورد Clock Skew توضیح میدم :
در مدار های الکترونیکی یکی از مشکلاتی که بوجود میاد این هست که کلاک سینگال ایجاد شده در زمان های مختلف به قسمت های مختلف میرسه و در بعضی موارد به خصوص در فرکانس های بالای باس های اصلی مثل FSB مشکلاتی را برای پایداری ایجاد میکنه . شما با تغییر تاخیر رسیدن این سیگنال میتونید این مشکل را حل کنید .
این مقدار بسیار بسیار کوچک هست و معمولاً با واحد پیکو ثانیه بیان میشه .
اینکه شما این تاخیر را به چه میزانی تنظیم کنید بستگی به FSB شما و محاسبات پیچیده ریاضی داره که عملاً بدون دستگاه های خاص شرکت های سازنده غیر ممکن هست و بیشتر جنبه تجربی داره .
این توضیح اجمالی قضیه بود که در صورتی که راغب باشید میتونیم باز ترش کنیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GTL ها را هم فردا توضیحات مورد نیازش را خدمتتون عرض خواهم کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون آقا شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که راغبه راغبمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مینمو بترکونم از شرش خلاص شمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما توضیح بدید پس تا فردابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
faramarzd (03-10-09)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا شهریار پس چه شد این GTL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سه چهار روز گذشت!
faramarzd (03-10-09)
سعید جان کمی صبر بفرمایید ، داره آماده میشه . مبحثی که شما روش سوال داری یکی از مباحث نسبتا سنگین الکترونیک هست ، اگر فقط اعداد و ارقام رو بخوابد مشکلی نیست ، ولی سعی داریم تا به صورت بنیادی مبحث رو تشریح کنیم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
دوستان مشتاق ، تاپیک :
تشریح و بررسی عملکرد Gunning Transceiver Logic (A/GTL+)l و چگونگی تنظیم آن جهت دستیابی به فرکانس FSB بالاتر به همراه پایداری بیشتر
رو شروع کردم ، تا 2 الی 3 روزه آینده هم به پایان می رسه و باز میشه ، این 2 - 3 روز رو اجازه بدید تا در روزهای بعدی با نظرات و تجربیات شما تاپیک رو کامل کنیم .
مرسی رفقا . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
سلام به اساتید
باز من به مشکل برخوردم من کلا" آدم مشکل داری هستم :دی
داشتم یک سری تست واسه 3DMARK میگرفتم 920 رو 4200 اور کردم رم هم یک مقدار نا چیزی اور شد که امتیاز 82K رو گرفتم جالبیش اینه که من یکباره دیگه نه اون روز چند روز بعد با همون تنظیمات بیشتر از 74K نرسیدم تا 4400 هم اور کردم با تایمینگ پایین رم ولی حتی به 80K هم نرسید
مشکل از چی هست ؟ همه دیگه سیستم من رو میدونن ولی بازم اینجا اشاره میکنم
920
RAMPAGE 2 EXTREME
DOMINATOR 1600
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم روی کارت گرافیک و دمای اون بیشتر زوم کنید تنها قطعهای هستش که روی دمای بالا یه همچین افتی توی تست میتونه ایجاد کنه
موفق باشید
serpens13 (07-10-09)
|
من کارت رو اور نکردم و بیشتر از 40 درجه هم بالاتر نمیره مشکل از کارت نیست من به نتیجه ای که خیلی راحت با یکبار تست رسیدم دیگه نتونستم برسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک تستی بکن فردا صبح که بیدار شدی سیستم رو روشن کن در جا تست بگیر اگر مشکل دما داشته باشی اول صبح که سیستمت خوابشو رفاته و سرحاله باید رکورد خوبی بزنه و اگر فرقی نکرد بفرمائید تا بریم سراغ ویندوزتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
serpens13 (07-10-09)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks