Overclocker (23-02-09)
حسين جان اين لينك رو ببين من خودم خيلي ازش استفاده ميكنم .
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1198647
Overclocker (23-02-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل برداشت شما کاملا اشتباهه ! حداقل برای من که به شدت آزار دهنده هستش ! تصور کن داری یه مقاله مینویسی یا فایلی رو Cunvert می کنی ، یا برای مثال یک رندر میگیری که برای کامل شدنش 90% کار رو انجام دادی و وسط کاز سیستم کرش میکنه ! من به شخصه بدجور عصبانی میشم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدتست هایی که بنده انجام دادم ( کارهای روزمره ، گیم ، کنورت ، و.... ) هیچ وقت همانند OCCT از 100% قدرت CPU استفاده نمیشه و بنده اصلا به دمای 100% لود اهمیتی قائل نمیشم چون هیچ وقت کاری با ایشون ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید محض اطلاع گفتم که اینقدر روی 100% لود مانور ندهید ( در کل ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد می کنم حتما در این مورد نجدید نظر کنی .
حتما آخرین ورژن Core temp رو دانلود کن ، حرارت هسته ها رو با اون بسنج . ( Bios هم آپدیت باشه )
حرارتی که Pcsuite برای پردازنده نشون میده ، حرارت T Cace پردازنده هست و معمولا این مقدار 8- 10 درجه کمتر از حرارت هسته ها هست ، در واقع حرارت IHS هستش. برای داشتن اورکلاکی کاملا Safe بهتره حرارت هسته ها مد نظر گرفته بشه .
بنده رو پردازنده خودم تا 336 تصویر دارم ، شهریار هم با Air Cooling تا همون 340-345 فکر کنم تصویر داشت .دقیقا بنده هم در مورد 5200 به همین مسئله شکی برده بودم ( گویا شهریار جان FSB Wall بیشتری از بنده داشتند { بنده نهایتا 376 رو توانستم بوت کنم ولی 375 رو به مرحله ی دسکتاپ رساندیم و هیچ گونه تست پایداری نگرفتیم چون کولر استوک در اختیار داشتیم و ولتاژ هم 0.90 ولت اعمال شده بود ( CPUz ) در بایوس فکر میکنم 9250 !!! } شهریار جان شما نهایتا به چه فرکانس ای دست یافته اید ؟ )
======================================
اما Vdroop :
در واقع این بحث کمی سنگینه و برای شرح دادنش ، برای درک عمومی نمیشه مباحث رو ساده سازی کرد ، ولی میشه این طور بحث رو ادامه داد :
Load line droop یا به صورت عامیانه تر Vdroop ، یک مولفه ذاتی در سیستم تغدیه توان پردازنده های اینتل هست ، در واقع کمپانی اینتل برای کنترل Current ( جریان الکتریکی ) کشیده شده توسط پردازنده های ساخت خودش با ایجاد مولفه ای به نام RLL یا Load line impedance ، در نهایت این مقدار رو کنترل میکنه . فرمول های محاسباتی این مولفه ها بسیار پیچیده هست ( در صورت نیاز ارائه خواهم کرد ) .
بصورت خیلی ساده ، هر چه جریان بیشتری از این مقاومت ( RLL ) عبور کنه ، افت ولتاژ بیشتری در این مقاومت ایجاد خواهد شد . اگر جریان عبوری از این مقاومت و در واقع همان جریان مصرفی پردازنده را Icc یا Processor current در نظر بگیریم ، فرمول به دست آمده به این صورت خواهد شد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس Vdroop از حاصل ضرب RLL در ICC حاصل خواهد شد . در اورکلاک پردازنده ، Icc به صورت کاملا طبیعی افزایش خواهد یافت ، این افزایش جریان به همان طبع ، افزایش Vdroop را به دنبال دارد .
حال اگر ولتاژی که توسط پایه های Voltage ID چیپ PWM Controller مینبورد را VID در نظر بگیریم ( در واقع همان ولتاژ نامی که در Setup مادربورد Set شده است ) ، و ولتاژ نهایی Vcore پردازنده پس از عبور از RLL را نیز VCC در نظر بگیریم ، در نهایت نتیجه زیر حاصل خواهد شد :
در واقع Vdroop به صورت طبیعی باعث کاهش Vcore می شود .
این مولفه ( Vdroop ) در مادربورد های مختلف High-end با آبشن هایی نظیر Load Line Calibration در مادربوردهای ASUS و .......... تا حدود 70 - 80 درصد از مقدارش کاسته میشه .
.
.
....
......
AMD>INTEL (23-02-09), Labyrinth (23-02-09), Overclocker (23-02-09), Stream (23-02-09), Xtreme (23-02-09)
مهمدی جان خونسردی خودتان را حفظ کنید ! بنده نگفتم ناپایدار مورد استفاده قرار میگیره ! منظورم این بود که تست 5 الی 15 دقیقه ای گرفته میشود اگر کرش کدی در OCCt نگرفتیم برای اطمینان بیشتر ولتاژ رو 2 الی 4 استپ افزایش میدهیم .این مدل برداشت شما کاملا اشتباهه ! حداقل برای من که به شدت آزار دهنده هستش ! تصور کن داری یه مقاله مینویسی یا فایلی رو Cunvert می کنی ، یا برای مثال یک رندر میگیری که برای کامل شدنش 90% کار رو انجام دادی و وسط کاز سیستم کرش میکنه ! من به شخصه بدجور عصبانی میشم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احیانا ورژن بایوس آخرین هست + آخرین ورژن Core Temp !!!حتما آخرین ورژن Core temp رو دانلود کن ، حرارت هسته ها رو با اون بسنج . ( Bios هم آپدیت باشه )
اگر بخواهیم اینطور در نظر بگیریم که باید برای اورکلاک یک نفت کش نیتروژن مایع بخریم و جلوی درب منزل پارک کنیم و مصرف کنیم !!!!در واقع حرارت IHS هستش. برای داشتن اورکلاکی کاملا Safe بهتره حرارت هسته ها مد نظر گرفته بشه .
و در مورد توضیحاتی که دادید ممنون ، از فرمول ها که چیزی نفهمیدیم ولی در آخر متوجه شدیم منظور چیست !
برای ما Load Line .... در حالت Auto قرار دارد همیشه !
G E N E R A L ™ (15-03-09), Mahdi_Moosavi (23-02-09)
Intel Processor Power Delivery Design
Guidelines and Specifications: Vdroop Explained
http://www.thetechrepository.com/showthread.php?t=126
Labyrinth (23-02-09), Mahdi_Moosavi (23-02-09), Shahryar (23-02-09)
|
این جا هم جای خوبیه برای دوستانی که می خوان تخصصی مسائل رو دنبال کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته بیشتر مطالبش از PDF های رسمی اینتل جمع آوری میشه .
در تمام دنیا همین کار رو می کنند . دیگه اگه شما دوست داری از روش ابداعی خودتون استفاده کنید ، به بنده ارتباطی نداره . فقط خواهش میکنم سعی نکنید افکار خودتون رو به بقیه تحمیل کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر بخواهیم اینطور در نظر بگیریم که باید برای اورکلاک یک نفت کش نیتروژن مایع بخریم و جلوی درب منزل پارک کنیم و مصرف کنیم !!!!
اسم من مهدی هست ، شما خونسردیتو حفظ کن . ( محض شوخی )مهمدی جان خونسردی خودتان را حفظ کنید ! بنده نگفتم ناپایدار مورد استفاده قرار میگیره ! منظورم این بود که تست 5 الی 15 دقیقه ای گرفته میشود اگر کرش کدی در OCCt نگرفتیم برای اطمینان بیشتر ولتاژ رو 2 الی 4 استپ افزایش میدهیم .
من کاملا خونسردم ، داشتم زمانی که سیستم خودم سر اورکلاک با پروفایل استیبل ، خدای نکرده ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ، کرش کنه رو شرح می دادم . LOL
این زمانی که شما برای تست پیداری مشخص کردی ، به هیچ وجه برای تیت پایداری 50% هم کاربرد نداره . حداقل 30 دقیقه طول میکشه ماسفت های VR ولتاژ پردازنده مادربورد به حداکثر حرارت برسن . تازه بعد از 90 دقیقه میشه اظهار نظر کرد .
.
.
....
......
حرف مهدی جان کاملا تایید میشه شما چه برای Maxtemp و چه برای برسی پایداری باید بالای 2 ساعت تست بگیرد
من اگر بخوام تست 15 دقیقه ای بگیرم دمام تای فرکانس 3.4 اصلا بالاتر از 49 درجه نمیره ولی توی یک تست 5 ساعته آخرین دما به 63 رسید
مهدی جان از قسمت بالایی مادربرد یک عکس بگیر ( بالا گوشه سمت راست بعد برام بزار تا بگم چطور دراپ رو برداری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی جان ما کی چنین فکری اصلا به مغزمان خطوط کرد که بخواهیم اجرایش کنیم ؟!!فقط خواهش میکنم سعی نکنید افکار خودتون رو به بقیه تحمیل کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اشتباه تایپی بود حواسمان را در یاهو مجذوب خودشان کردن و در حین تایپ کردن چنین اشتباهی انجام دادیم .اسم من مهدی هست ، شما خونسردیتو حفظ کن . ( محض شوخی )
فکر میکنم باید کمی بیشتر در این مورد توضیحی میدادم !این زمانی که شما برای تست پیداری مشخص کردی ، به هیچ وجه برای تیت پایداری 50% هم کاربرد نداره
این یک قسمت بود قسمت بعدی این بود که با همان پروفایل یک بازی رو از زمان اجرا تا آخر یک کله میرویم و اگر مشکلی پیش بیاید در طی 10 ساعت فکر نمیکنم بتواند از گیر ما در برود ! ( این تست چندین ساعتی فقط برای پروفایلی استفاده میشه که CPU شو بیشتر از 3 ماه بخواهم نگه دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) .
دقیقا همینطور میباشد ولی بنده این 15 دقیقه رو برای محدوده ی ولتاژ نهایی تست میکنم !حداقل 30 دقیقه طول میکشه ماسفت های VR ولتاژ پردازنده مادربورد به حداکثر حرارت برسن . تازه بعد از 90 دقیقه میشه اظهار نظر کرد .
به عبارتی دیگر با ولتاژ 1.256 برای یک پروفایل حدث میزنیم پایدار هست ولی با یک تست 15 دقیقه ای میبینیم که 1.295 شد بعد 1.31250 رو تست میگیریم با گیم به مدت چندین ساعت که پایداری آخر رو بگیریم !
خلاصه برای 100% که بخواهیم مطمئن بشویم باید همان چند ساعت در 100% لود را طی کنیم ولی این روش کاربرد برای کسانی دارد که با کولر معمولی تصمیم به اورکلاک میگیرند که اگر بخواهند 100% لود از CPU شان بکشند دمای آنها از 75 هم تجاوز میکند ولی در 90% لود ای که گیم از CPU میکشد ( حتی با ولتاژ 100% پایدار ) دمایی حداکثر 60 درجه یا 65 درجه رو دارند !!!
از این کارهای زیبایتان به ما هم کمی بیاموزید برادر !مهدی جان از قسمت بالایی مادربرد یک عکس بگیر ( بالا گوشه سمت راست بعد برام بزار تا بگم چطور دراپ رو برداری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهم ترین مشکل بنده برای تست با ساعات طولانی این هست که وقتی در اختیار برای اینگونه پایداری نداریم !من اگر بخوام تست 15 دقیقه ای بگیرم دمام تای فرکانس 3.4 اصلا بالاتر از 49 درجه نمیره ولی توی یک تست 5 ساعته آخرین دما به 63 رسید
شرمنده ( شوخی )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواستی حسین جان شما هم عکس بگیر تا ببینم چی میشه ولی مسولیتش به عهده خودت هست ها ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر جان ، Vdroop mod و vcore mod برای ASUS P5K تو نت زیاده ، منتها این برد برای استفاده 24/7 از این مد ها کشش نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از طرفی Vdroop یک آبشن کنترلی و حیاطی برای کنترل Current کشیده شده توسط پردازنده و در نهایت ، حفظ Life time پردازنده هست ، بنده حتی اگر بردی داشتم که آبشن ، برای کم کردن Vdroop داشت ، برای استفاده کاربردی و 24/7 در اورکلاک پردازنده ازش استفاده نمی کردم .
این یک نمونه از این مد ها :
شما راه دیگه ای در نظر داری ؟
در نهایت ممنون . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
من باب تست این بورد گیگا گاها مشکلات جدید و مبهمی پیش میاد...!!
برای مثال در تلاش برای رسیدن به Max FSB با این بورد و E6550 با vCore بیشتر از 1.55 سیستم وارد ویندوز نمیشه!! در لود ویندوز ریست می کنه گاها هم گیر می کنه...!!
در حالی که با vCore 1.55 و FSB 545 سیستم پایداره و مشکلی پیش نمیاد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای cpu بالا نیست و پل شمالی هم حدود 35 درجه کار می کنه...
تا این لحظه که موفق نشدم سیستم رو با FSB 550 بوت کنم که احتمالا به خاطر دمای پل شمالی هست...؟؟
ولی با SetFSB تونستم 550 رو ثبت کنم...!!!
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=514274
احتمال داره در تست با یخ خشک این Cpu به FSB 600 برسه؟؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر می کنم برسه!! آخه خداییش به نسبت خیلی کم ولتاژ می خوره تا 557 هم با Air رفتم!! (Max Freq 3900)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks