سلام
کسی نبود جواب بده چرا اینقدر بیحال شدید قبلا خیلی بیشتر فعالیت میکردید لطفا یه نظری بدید .
در ضمن مشخصات کامل سیستم بنده در قسمت مشخصات سیستم اومده اینم خلاصه گذاشتم .
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام
کسی نبود جواب بده چرا اینقدر بیحال شدید قبلا خیلی بیشتر فعالیت میکردید لطفا یه نظری بدید .
در ضمن مشخصات کامل سیستم بنده در قسمت مشخصات سیستم اومده اینم خلاصه گذاشتم .
با تشکر
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
کسی نیست جواب ما رو بده ببین چند وقت پیش سئوال کردیم ها معلوم هست دوستان عزیز کجا رفتن این بار چهارم هست میپرسم .لطفا یکی راهنمایی کنه.
کاربر شهرسختافزار
سلام
پردازنده من AMD SEMPRON 3400+ هست و فن خيلي خوبه روش گذاشتم دماش از 40 42 بيشتر نميشه حداكثر چقدر مي تونم اوركلاك كنم كه پايدار بمونه و آسيب نبينه و لطفا برنامه هاي لازم براي اينكارو معرفي كنين مرسيييي
آقا من این سیستم رو با این مادربرد رو چجوری می تونم خوب اورش کنم؟
سلام خدمت عزیزان .
یک پردازنده دارم که میخاستم تا فرکانس بالای 4200 برای استفاده 24ساعت هفته اورکلاکش کنم .
با کمک یکسری از دوستان کم و بیش تا فرکانس 3960 پیش رفتم و نتایجش را براتون قرار میدم . امیدوارم بتونید راهنمایی کنید .
Aliover (29-03-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سری پردازنده تا 3.6 الی 3.8 برای 7/24 بیشتر آور نمیشوند
برای فرکانس بالاتر شما باید ولتاژ خیلی بالا به پردازنده بدید که باعث گرم شدن بیش از اندازه میشه
بنظرم شما به همین مقدار رضایت بدید و فشار بیهوده به قطعاتتون وارد نکنید
|
|
سلام . اکثر انجمن ها را مطالعه کردم ، ولی تئوری و عمل تفاوت دارند ! شما هم اگر میتونید راهنمایی بفرمایید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aliover (29-03-14)
منظورم اين هست ...
آموزش اورکلاک سیستم های مبتنی بر پردازنده های AMD
نيما به نكته خوبي اشاره كرد . چون قصد اور 24/7 داريد . بهتره به همين مقدار رضايت بديد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدارادتمند هر دو عزیز بزرگوار هم هستیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا به این شات نگاهی بندازید ، ببینید چطور هست ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks