یک کولینگ متوسط بگیر . مثلا hyper 212 پلاس خوبه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه برندهای دیگه هم تو بازار موجود باشه که دوستان معرفی میکنند .
ببين دوست عزيز cPU شما از فناوري 90 نانوي استفاده مي كنه كه خيلي داغ تر از CPU ها جديد مه 45 نانويي هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qwr333 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چند پيش نهاد
1. اگه مي خواي حرفه اي ركورد بزني ( كه نميشه ) بايد بساط LN2 و........... رديف كني با يه برد بهتر
2. اگه مي خواي ركورد بزني واسه دلت تو يه روز سرد كيس رو بزار رو بالكن از هر AIRCOOLING و LIQED بهتر
3. اگه مي خواي با اور 24/7 داشته باشي يه اير كولينگ دستت رو مي بوسه كه با اين cPU فكر نكنم با اير كولينگ هم از 3.3 بگذري
یک کولینگ متوسط بگیر . مثلا hyper 212 پلاس خوبه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه برندهای دیگه هم تو بازار موجود باشه که دوستان معرفی میکنند .
سلام.من یه پردازنده amd phenom II x2 550 و یه مادربورد asrock m3a790gxh/128m دارم.میخوام پردازنده رو آنلاک کنم(تبدیل به quad core).گزینه acc رو توی بایوس روی all core گزاشتم ولی سیستم بالا نیومد.
ممنون میشم اگه بتونید کمکم کنید.
با تشکر
ببخشيد...راهي وجود نداره كه بشه سرعت فن سي پي يو رو زياد كرد مثلا از 3000تا به 4000 تا رسوندش تا سي پي يو خنك تر بشه؟؟؟؟؟؟
CPU:+5000X2
MB:ASUS M3A
بستگی به نوع فن داره معمولا در زمان افزایش دمای بیش از حد فن با حداکثر دورش کار میکنه .
البته برای سی پی یو 7750 من با فن باکسش حتی تا بیش از 6000 هزار دور هم رسیده فنش با فنهای دیگه ای ام دی که تا حالا داشتم یه نمه فرق داره ! در دور بسیار بالا که در شرایط خاص بهش رسیدم فن صدای موتور اف 16 های ارتش آمریکا رو از خودش در میاورد !
DX400
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط prong برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استپینگ پردازنده چی هست؟؟
نسخه بایاس را 1.2 ارتقا بده
بعد ACC را بذار روی AUTO یا ALL CORES
|
سلام
خدمت همه بچه های گل سایت من قبلا هم پست دادم البته خیلی وقت پیش منم سیستم دارم با مشخصاتی که در ذیل آمده من حتی با کوچکترین اوری که میکنم سیستم در هنگام نرم افزارهای که سیستم رو تحت فشار قرار میدن هنگ میکنه حتی با نرم افزار abit uGuru خود مادربرد هم که تنضیمات پیش فرض برای اور هم داره وقتی این کارو میکنی تا cpu 100% لود میشه سیستم هنگ میکنه البته در هیچ کدام از موارد بالا از صفحه آبی خبری نیست نمیدونم علتش چیه حتی بایوس سیستم رو هم آپدیت کردم ولی فایده نداره اگه میشه راهنمایی کنید .
با تشکر امیر
M.B : Abit Fatal1ty AN9 32X.GPU : ELSA GLADIAC 860GTS 256B3 2DT RH (8600GTS 256 Mb DDR3).CPU : AMD Athlon 64 X2 6000 3.1GHz 1MB L2 Cache Socket AM2 89W Dual-Core Processor.RAM : Patriot DDR2 800 4GB (2 x 2GB) CL 5.5.5.15H.D.D : Western Digital 320G.Power GREEN (GP330A).
آخرین ویرایش توسط amir ghayour در تاریخ 13-03-10 انجام شده است
سلام...سلام
خدمت همه بچه های گل سایت من قبلا هم پست دادم البته خیلی وقت پیش منم سیستم دارم با مشخصاتی که در ذیل آمده من حتی با کوچکترین اوری که میکنم سیستم در هنگام نرم افزارهای که سیستم رو تحت فشار قرار میدن هنگ میکنه حتی با نرم افزار abit uGuru خود مادربرد هم که تنضیمات پیش فرض برای اور هم داره وقتی این کارو میکنی تا cpu 100% لود میشه سیستم هنگ میکنه البته در هیچ کدام از موارد بالا از صفحه آبی خبری نیست نمیدونم علتش چیه حتی بایوس سیستم رو هم آپدیت کردم ولی فایده نداره اگه میشه راهنمایی کنید .
با تشکر امیر
هنگام که CPU به طور 100% Load میشه دمای پردازنده به چند میرسه؟!
مقدار OC و همچنین VCore پردازنده به چه مقدار ست میکنید؟!
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
سلام
دوست عزیز ببخشید یکم دیر به دیر جواب میدم دسترسی من به اینترنت کمه در مورد دما که معمولا دمای ثابت و معمول cpu که همیشه هست میمونه و افزایش زیادی نداره ولی اجازه بدید موارد مورد درخواست شما رو برسی کنم دقیقتر جواب بدم.
با تشکر امیر
با سلام خدمت همگی دوستان ، بنده در فکر تهیه یک سیستم مناسب به صورت حرفه ای می باشم و حدودا مبلغ 550 تومات برای مادربرد و cpu و کارت گرافیک در نظر دارم. از اونجایی که می خواهم کم کم به صورت حرفه ای روی اورکلاکینگ و شاید طراحی cpu کار کنم ، بهترین گزینه های شما در سری سی پی یو های اینتل و البته ای ام دی چیه. در ضمن ترجیح می دم از سری Extreme ویا Edition Black در آغاز کار استفاده کنم. از لطف و راهنمایی شما پیشاپیش متشکرم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks