Jagvar (03-12-09)
من همه رو دان و نصب کردم به غیر از 10و9و7 چون نرم افزار های دیگه ای دارم برای نمایش دما و وقتی هم نا نرم افزار linx تست میگیرم نیاز به بقیه نیست.EVEREST Ultimate Edition-2
LinX-3
MemSet-4
RealTemp-5
setfsb-6
super_pi_mod-7
cpuz-8
HWMonitor-9
wPrime-10
راستی نرم افزار linx رو هرچقدر سرچ کردم ندیدم اگه میشه خودتون لینکشو بدید.
خوب حالا باید چیکار کنم؟
Jagvar (03-12-09)
نرم افزار لین ایکس رو خودم براتون اپلود می کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما داداش توی پست فبلی به صورت کامل توضیح دادم که...
اگر شده 10 بار بخونید تا متوجه شید.)
البته در مورد اور کردن با نرم افزار setfsb رو باید. کد مین رو پیدا کنید اول.این کد هم در فایل txt کنارش هستش (برای بیشتر مین ها کد رو گذاشتن) با ctrl+f درمبال مدل مین خودتون بگردین. و کد رو انتخواب کنید و set رو بزنید و سپس با بالا بردن هر بار fsb باید set رو بزنید.
در مورد تایمینگ هم با برنامه mem set اون تایمینگ های اصلی که در قسمت بالایی وجود دارند رو به 5-5-5-15 تغیر بدین و البته قبل از اومدن در ویندوز ضریب رم رو هم کم کنید.
و ببینید تا کجا می تونید پیش برید.(در مرحله اول کار کردن و اور کردن با این نرم افزار هارو باید یاد بگیرید، ساده هست اما یکم صبر می خواد)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
amirpcp30 (03-12-09)
مدل مین من رو نداره:البته در مورد اور کردن با نرم افزار setfsb رو باید. کد مین رو پیدا کنید اول.این کد هم در فایل txt کنارش هستش
Gigabyte GA-945PL-S3P
با همون easy tune بردم بالا fsb رو (در بایاس ضریب رم رو روی 1.50 گزاشتم که محدودیت نداشته باشه) با ولتاژ 1.25 تا 283 می رم اما بالاتر که برم دیگه تاثیری نداره بعنی در این نرم افزار بالاتر میره و بالاتر می نویسه اما با نرم افزار هایی مثل cpu-z و crystal cpuid که چک کنم میبینم همون 283 هست.
چیکار کنم با هم همون مشکل هست چه در ویندوز و چه در بایاس اور کنم باز هم همین طوره؟
در مور set fsb یکی یکی کد هایی که نزدیک به مدل مین شما هست رو تست کنید زمانی که مقدار fsb رو درست نشون داد همون رو در نظر بگیرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون ایزی تون مال شما یکم نسخه قدیمی هستش و احتمالا داره بازی در میاره.
(اگر شده تمام کد هارو تست کنید)
زمانی که روی 1.50 می زارید. فرکانس رم چند میشه؟ و زمانی که fsb به 283 می رسد فرکانس رم چنده؟ تایمینگ رو زیاد کردین؟
البته زمانی که 283 رفتین تایمینگ رو 5-5-5-15 ست کنید. و اگر نشد ببینید 5-5-5-18 چه عکس العملی پیش میاد؟
راستی تغیر ولتاژ در ایزی تون 5 هستش؟ اگر ایزی تون 6 نصب کنید کار می کنه رو مین شما؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
amirpcp30 (03-12-09)
پس چرا در بایاس هم اور کنم همین طور میشه؟چون ایزی تون مال شما یکم نسخه قدیمی هستش و احتمالا داره بازی در میاره.
300زمانی که روی 1.50 می زارید. فرکانس رم چند میشه؟
حدودا 500و زمانی که fsb به 283 می رسد فرکانس رم چنده؟
نمیدونم چیه و لی فک نکنم بهش دست زده باشم؟ تایمینگ رو زیاد کردین؟
چطوری باید تایمینگ رو زیاد کنم؟کجاست؟البته زمانی که 283 رفتین تایمینگ رو 5-5-5-15 ست کنید. و اگر نشد ببینید 5-5-5-18 چه عکس العملی پیش میاد؟
منظورتون رو نفهمیدمراستی تغیر ولتاژ در ایزی تون 5 هستش؟
اگه لینک بدید دان میکنم و خبر می دماگر ایزی تون 6 نصب کنید کار می کنه رو مین شما؟
راستی لینک اون نرم افزار linx رو هم بزارید
باتشکر
راستی وقتی من fsb رو مثلا 300 میارم باس رم بالا میره و فقط fsb ی cpu همون 283 میمونهو زمانی که fsb به 283 می رسد فرکانس رم چنده؟
|
اینرو هم بگم که من وقتی fsb رو بالاتر از 220 میبرم دیگه رم رو نمی تونم بالا نگه دارم ودیگه تصویر نمیده
وقتی که fsb رو میزارم 283 دیگه باس رم رو بالاتر از 550 نمی تونم بزارم و سیتم قفل می کنه و اگه در بایاس باشه دیگه تویر نمیده . اما اگه fsb رو کمتر از 220 بزارم باس رم رو تا 770 می تونم بزارم.
باس رمم 667 هست.
حالا مشکل از چیه که رم رو باید کم کنم و fsb هم بالاتر از 283 یا در بعضی از مواقع 285 (یک بار هم 290 شد اما فقط یک بار. شانسی هست من وقتی بزارم 300 یک بار میشه 283 یک بار هم میشه 285) نمیشه برد؟
تایمینگ ها میزان زمان پاسخ گویی رم در قسمت های مخطلف هستش که با واحد ملی ثانیه به کار می برند.
رم شما در حالت عادی 4-4-4-12 با باس 667 هست .
در اصل هرچه تایمینگ پایین تر باشد و فرکتنس بالاتر رم کارایی بیشتری پیدا خواهد کرد. اما زمانی که اور می کنید در مواقع لزوم برای رسیدن بع بعضی فرکانس های مورد نیاز باید. تایمینگ رو بالا برد.
و همچنین برنامه memset کل تایمنینگ هارو براتون نشون میده و در ویندوز قابل تغیر خواهند بود.
(البته من جدیدا نمی دونم چرا توی ویندوز7 که تایمینگ رو تغیر می دم نمی تونم ست بکنم!)
شما لطف کنید از برنامه که گفتم و توی اون پست که برنامه هارو معرفی کردم نیز توضیحات دادم(کمی) یک شات بگیرید و بزارید.
این هم ایزی تون 6
http://asia.giga-byte.com/FileList/U...ls_gbt_et6.exe
سینوهه
amirpcp30 (03-12-09)
easy tune 6 باز نمیشه من نصبش کردم حالا هرچی کلیک می کنم ازم می پرسه که می خواهد باز بشه من هم میزنم بله(به دلیل اینکه ویندوز هفت دارم و امنیتش بالاست) ولی باز نمیشه
با setfsb هم کار کردم اما معلوم نیست چکارست اصلا جایی برای بالا بردن fsb نیست(من ICS9LPRS587AGLF (GIGABYTE GA-965P-DS3) رو اتنخاب کردم چون از همه نزدیکتر بود به مین بوردم 2 تا گیگابایت دیگه هم بود اما کلا با مینم فرق می کردند) 2 تا بود که میشد کم و زیاد کرد اما زیاد نمیشد کرد فقط می شد کم کنیم
فک نکنم مشکل از نرم افزار ها باشه که fsb بیشتر از 283 یا 285 در ویندوز نمیشه چون من در بایاس میزارم 300 یا 350 باز هم در ویندوز می نویسه 283 یا همون 285
خوب حالا باید چیکار کنم؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks