خوب اصولا ادم که داره پول میده برای مادربورد های یکسان از لحاظ قیمت اون که امکانات بیشتری داره رو انتخاب می کنه مگه اینکه!!!!!!!!!!اتفاقا یکی از دلایل انتخاب Gene همینه! من حداکثر در آینده از دو کارت گرافیک با هم استفاده خواهم کرد نه سه کارت.
یک چیپ برای رید هستش که اگه درست بگم شرکت micron سازندش بوده!jraid چی هست؟!!
من حرفم رو 5300 و 5200 هست چون شما یک مادربورد مثل مارک هایی مطرح هم نیستند می تونند 4000 رو برند!(اسم برند نمیارم که یک وقت بر نخوره!)منبع؟
سایتهای ریویو به راحتی تا 3.8 اورکلاک کردند حتی تا 4 . راستی مگه X58 ها FSB دارند؟ منظورتون BCLK نیست؟
منظورم همون base clock هست همانند این می مونه که شما به Dvd در گاهی مواقع cd می گید!! این عادت هست و خوب طول می کشه تا عادت ها عوض بشه!
خوب شما چرا می خواهید با هزینه یکسان ! مادربورد ضعیف تر روخریداری کنید؟!؟درسته. یکی از ضعف های این مادربورد همینه.ولی این مادربورد نسخه ی کوچک شده ی اینهاست. به هرحال در بعضی جاها مطمئنا ضعیف تره.
این مقاله رو از سایت شهر سخت افزار بخونید شاید بهتر بفهمید!فاز چی هست؟!همه چیز درباره مدار تنظیم کننده ولتاژ مادربرد ( Voltage Regulator Circuit )
شما برای اورکلاک سی پی یو نیاز مند به اورکلاک رم می شید! در صورتی که نخواهید این کار رو بکنید با محدودیت برای اور سی پی یو مواجه میشیداورکلاک حافظه تاچه حدی؟ من اصلا قصد ندارم حافظه رو اورکلاک کنم.
توی ایران بهتره هر چیزی رو نسبت به قیمت مقایسه کنید! چی بصرفه هست نسبت به قیمت بهترین انتخاب این وسط هست پس ما باید همیشه بهترین ها رو انتخاب کنیمالبته به نظرم بهتر بود این مادربورد رو با مادربوردهای mATX مقایسه می کردید. بالاخره این مادربورد نسخه ی کوچکتر مادربوردهای ATX و یک سری ویژگی های اونها رو از دست می ده.
درضمن چیپست شمالی درسته گرمتره. ولی این گرمای بیشتر تا حدی هست که باعث مشکل برای سیستم بشه؟
والا من هم کاربری معمولی تر از شما از همین منابع استفاده کردم و به اینجا رسیدم!! من همیشه گفتم یک کاربر بودم که از کامپیوتر در حد noob می دونستم و الان هم که چیزی سرم میشه از این فروم هست !> من اطلاعاتم به اندازه ی شما زیاد نیست و یک کاربر کاملا عادی به حساب می آم. من نتیجه گیریم رو بر اساس بیش از ده سایت بنچکمارک گرفتم و اونها نمره ی قبولی به این مادربورد دادند به جز چند نکته ی منفی مثل دمای چیپست شمالی و همین طور اسلاتهای کمتر.
خوب یک شرکت برای فروش یک محصول ممکنه خیلی کار ها بکنه اجرای مسابقات تشویقات زیاد Review های مختلف! یک سری مادربورد ها هم هست که کلا ارزش دارن ! مثل Evga classified و نیازی به تبلیغ نداره؟!؟> شما فرمودید که این سایتها ممکنه از ASUS پول گرفته باشن و به نفعش تبلیغ کنن؟ اما چند تا؟ یک سایت ؟ د وسایت؟ سه سایت؟ ... یعنی این 9 سایت معتبر همه از ASUS پول گرفتن؟
اگه شما بهترین رو می خواهید باید بیشترین هزینه رو برای بهترین ها پرداخت کنید ضمننا روی هر قطعه الکترونیکی نوشته نشده خوب یا بد باز هم بستگی به شانس داره!!خوب من هم قراره بهترین هارو تهیه کنم!
Bookmarks