آیا میشه بوسیله ی فن استوک core i7 920 D0 رو اورکلاک کرد؟
اگر جوابتون مثبته، تا چه فرکانسی میشه اورکلاک کرد؟
آیا میشه بوسیله ی فن استوک core i7 920 D0 رو اورکلاک کرد؟
اگر جوابتون مثبته، تا چه فرکانسی میشه اورکلاک کرد؟
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما باید بچ نامبر سی پی یو + مدل مادربورد رو ذکر کنید
تا حداکثر رو بشه اسم برد اما میشه تا 4000 رو به راحتی و استیبل اور کرد
New Season
ripek (30-01-10)
متاسفانه هنوز سیستم رو نگرفتم. تا یکی دو هفته ی آینده ان شالله!شما باید بچ نامبر سی پی یو + مدل مادربورد رو ذکر کنید
تا حداکثر رو بشه اسم برد اما میشه تا 4000 رو به راحتی و استیبل اور کرد
مادربوردی که می خوام بگیرم : Asus Rampage II Gene
و سی پی یو : core i7 920 D0
پچ نامبر cpu به چه دردی می خوره؟
- در ضمن من Extreme Overclocker نیستم! و می خوام تا 3.2 گیگاهرتز یا حداکثر 3.6 گیگاهرتز اورکلاک کنم.
ripek (30-01-10)
تا 4000 هم میشه اور کرد ولی چیزی که مهم هست اینه که در صورت اجرای برنامه یا بازی دما میره بالا اونم توی 4000 که بالای 65 میره که ممکنه برای cpu ضرر داشته باشه
با فن استوک تا 3000 و در صورت اینکه کیس هم تهیوه خوبی داشته باشه نهایت 3200 میشه اور کرد البته بار هم در صورتی که کار سنگینی انجام ندید.
من به شما توصیه میکنم که حتمن برای سیستمی که میخاین بخرین یه cpu کولر مناسب و هم یه پاور خوب تهیه کنید یه پاور بالای 800 وات
سلام دوستان من به مشکلی بر خوردم
زمانی که CPU تا 3700 اورکلاک می کنم
دیگه بیشتر نمی تونم ببرم
سیستم از حالت استیبل در می یاد
ولتاژ که می برم بالا CPU در سرعت 4000 دماش به 65 و پل شمالی به عدد وحشتناک 87 می رسه
چی کنم؟!؟!؟
اشکال چیه؟
قبلا این شکلی نبود یه بار راحت تا 4000 اورکلاک کرده بودم (با افزایش ولتاژ)
MB:evga x58 3x SLI
ripek (30-01-10)
خوب دلیل اینکه می گم بچ نامبر خوب اینه که شما باید بتونی سی پی یو خودتون رو با ولتاژ پایین استیبل کنید واسه همین بچ نامبر خیلی مهمه!
در مرحله دوم هم مادربورد شما بستگی داره که چیپ های pwm طوری بتونن برق رسانی کنند!!
شما با فن استوک و بچ نامبر خوب می تونید 4000 wprime پاس کنید!!! و خوب در صورتی که دما برای شما مهم باشه می تونی از 3.8 روی پروفایل 24/7 استفاده کنی هر موقع مینت رو گرفتی بگو تا یک پروفایل براتون اماده کنم
New Season
aexistence (09-07-09), Mehdi_Full (09-07-09), ripek (30-01-10)
|
ممنون از راهنمایی شما. در ضمن از کجا بدونم پچ نامبر سی پی یویی که می خرم خوبه یا بده؟ پچ نامبر رو کجا نوشته؟ روی کارتون سی پی یو؟ روی سی پی یو؟ چه پچ نامبری مناسبه؟شما با فن استوک و بچ نامبر خوب می تونید 4000 wprime پاس کنید!!!
واقعا؟ یعنی می شه با فن استوک تا 3.8 رسوند. دما هم برام مهمه. همین طور پایداری سیستم.می تونی از 3.8 روی پروفایل 24/7 استفاده کنی هر موقع مینت رو گرفتی بگو تا یک پروفایل براتون اماده کنم
منظور از اصطلاح 24/7 چیست؟
نظرتون در مورد مادربوردی که قصد دارم بخرم چیه؟
---
اگه احتمالا نیاز به خنک کننده شد، چه خنک کننده ای پیشنهاد می کنید؟
Thermalright IFX-14
Thermalright Ultra 120 extreme
Thermalright Ultra 120
Tuniq Tower 120
Cooler Master V8
Zerotherm NV 120
> راستی من تا حالا تو عمرم یک بار اورکلاک کردم اون هم یک کارت گرافیک 5200 بود که بعد از اورکلاک جان به جا آفرین تسلیم گفت!! پس لطفا از اصطلاحات پیچیده کمتر استفاده کنید.
آخرین ویرایش توسط aexistence در تاریخ 09-07-09 انجام شده است
ripek (30-01-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی 24 ساعته 7 روزه هفته
مادربورد خیلی مزخرفی هست و ارزش خرید نداره!
توی اون کولر های که گفتید 2 تاش شاید 3 تاش بیشتر توی ایران نیست و بهترین هم فکر کنم با توجه به داشتن بست 1366 می تونه v8 باشه والا من تا حالا کولر V8 رو تست نکردم اما tuniq نسبت به ifx حدود 4 درجه نسبت به حالت استوک تفاوت دما داره! اما خوب از لحاظ قیمتی فوق العاده است
سیستم i7 تفاوت زیادی داره به دلیل اینکه مموری کنترل ها در سی پی یو هستند یکم این سی پی یو ها حساس هستند و در اثر ولتاژ زیاد احتمال سوخت زیاد دارن
New Season
چرا؟ نقدهاش رو خوندید که می گید مادربورد مزخزفیه؟مادربورد خیلی مزخرفی هست و ارزش خرید نداره!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks