سلام خوش اومدی عزیز !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب، راهنمایی های اساسی رو که دوستان انجام دادن
درمورد دما هیچ وقت نداشتیم با آپدیت بایوس انقدر کاهش دما داشته باشیم البته اختلاف نمایش داده شده در این مورد تقریبا دما در حالت آپدیت شده و نشده ،اختلاف یکسانی است که اگر این دمای 33-34 تا49 درجه در حالت انجام محاسبات در بایوس جدید این باشه و با ترمومتر دیجیتالی همین دما نشان داده شود ؛نشان دهنده باگ بایوس مادربرد در حالت قبلی و آپدیت نشده است .که حل شده
حالا با این 336 FSB که آقا مهدی گفتن در حالت اوور دمای CPU شش تا هشت درجه افزایش نسبت به حالت 49 درجه در حال تست داره که میشه 55 تا57 درجه میشه تخمین زدکه اگر بتونیFSB کمتر هم بدی مثلا برا تست اول 315 بعد دما رو تست کن تست بگیر بعدا برو رو 336 FSB تست کن. که با این دما امکان کاهش عمر قطعه بالا میره که به جای فن استوک یه فن دور بالا با همون هیت سینک استوک ؛ یعنی فقط فنشو عوض کن و یه فن دور بالا از خیابون جمهوری پاساژ توکل ،طبقه زیر همکف ، مغازه کنار پله بورس فن دور بالاست که مدل 12*12 سانت 12 ولت و نیم آمپر
می تونین تهیه کنین درمورد خمیر سیلیکون حتما از دوست خوبم بهادر(AMD>INTEL) عزیز تهیه کن که استاده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی یه خواهش میشه با فن استوک ازCPU تون با دمای 33-34 که میگین در حالت عادی از صفحه بایوستون با این دما یه عکس بزارید یا موقعی که ویندوز بالا اومده این دما همونیه که در بایوس نشون میده یا اختلاف داره ،اگه داره چقدره ؟
من دارم یه تحقیقی در مورد این اختلاف دمای بایوس میکنم ممنون میشم اگه عکس بزاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks